Kaikki mahdollista

Jumalalle on kaikki mahdollista. Se tarkoittaa, että Jumalalle tosiaan on kaikki mahdollista. Ihan kaikki. Se on lohdullista.

Rahan himo

"Kun meillä on ruoka ja vaatteet, saamme olla tyytyväisiä. Ne jotka tahtovat rikastua, joutuvat kiusaukseen ja lankeavat ansaan, monenlaisten järjettömien ja vahingollisten halujen valtaan, jotka syöksevät ihmiset tuhoon ja perikatoon. Rahan himo on kaiken pahan alkujuuri. Rahaa havitellessan monet ovat eksyneet pois uskosta ja tuottaneet itselleen monenlaista kärsimystä."
1. Tim. 6:8-10

Pyöräilevä julistaja

Kaupungissa ajaa pyörällä mies joka ajaessaan julistaa ympärilleen Herran sanaa: "Uskokaa Herraan Jumalaan..." Välillä poliisi tai vartija poistaa hänet kauppakeskuksista. Pian hänen äänensä taas kuuluu lähiöalueen pyörätiellä.
Välittämättä pilkasta, päänpyörittelystä ja maallisista tavoista, hän jatkaa Herran Sanan julistamista sillä tavalla kuin hänelle on ilmoitettu.

Onko hän hullu? Onko hän ongelma joka tulisi poistaa? Vai olisiko sittenkin parasta pysähtyä ja jäädä miettimään mitä hän julistaa?

Rauha, joka ylittää ymmärryksen

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa."
Fil. 4:6-7

Tekemättömät hyvät työt

Syntiä on myös mm. lausumaton kiitos ja auttamaton käsi eli tekemättömät hyvät työt.