Kaikki mahdollista

"Jeesus katsoi heihin ja sanoi: 'Ihmiselle se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista.'"
Matt. 19:26

Psalmista 103

"Ylistä Herraa, minun sieluni, älä unohda, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt.
Hän antaa anteeksi kaikki syntini ja parantaa kaikki sairauteni.
Hän päästää minut kuoleman otteesta ja seppelöi minut armolla ja rakkaudella."
Ps.103:2-4

Rakentaa siltoja

Lapsena minulla oli pahis ja hyviskavereita. Jotenkin tulin toimeen kumpienkin kanssa. Sittemmin tein pahaa. Ja hyvää. Nuorena temppuilin kuoleman kanssa. Tultuani uskoon huomaan janoavani Elämää. Työpaikoilla huomaan seisovani eri osastojen rajapinnoilla.  En tiedä - tuleekohan minusta isona  sillanrakentaja?

Janota lisää

Uskoa Jumalan Sanan ihmeitä tekevään voimaan ja olla tässä uskossa Kristuksessa vahva. Sitä minä janoan lisää ja lisää.

Jos evankeliumi olisi ihmisen keksimä tarina...

Ajattele, jos evankeliumi olisi ihmisen keksimä tarina, niin eikö se olisi aivan erilainen kuin se nyt on? Minä ainakin olisin loppuun raapustanut tehosteita tehosteiden perään. Mutta evankeliumi onkin Jumalan Sanaa, Pyhässä Hengessä ylös kirjattu.

Tunnustaa Jeesus Herrakseen

Polvistua Jeesuksen Kristuksen edessä ja tunnustaa Hänet Herraksi. Antaa Hänelle koko elämä kaikkinensa. Luottaa Jumalaan. Uskaltaa elää Hänen varassaan. Olla valmis heittämään kaikki saasta elämästään pois. Olla valmis siihen, että Jumala muuttaa elämän haluamallaan tavalla. Olla Jumalan johdatuksessa. Uskoa Häneen.  Korottaa Kristusta, ei omaa itsekkyyttä ja omia mielihaluja.

Jos oma usko on hapuilua ja olisi jano johonkin vahvaan, onneen, rauhaan ja vapauteen, niin minä uskon, että tie siihen alkaa polvistumalla Jeesuksen Kristuksen edessä ja tunnustamalla faktat. Koska minäkin olen tällainen vajavainen, syntinen ja heikko, tulee minunkin kulkea tämä tie joka ikinen päivä. Kun tunnustan Jeesuksen Herrakseni, olen jo todella pitkällä - olen kotona.