Rakkaus, ilo ja yhteys

Opetuslapsi Johannes oli lähellä Jeesusta. Itse asiassa hän on tälläkin hetkellä lähellä Jeesusta Taivaassa. Maanpäällä ollessaan Johannes konkreettisesti nojasi Jeesuksen rintaa vasten. Hän oli lähellä.

Rakkaus tekee tehtävänsä. Kuka on lähellä Jeesusta, Hän haluaa kertoa siitä muille. Jakeissa 1.Joh.1:1-4 tämä tulee kivasti esille.

"1 Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta-
2 ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille-
3 minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.
4 Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen. "

Kuulla, nähdä, katsella ja käsin kosketella. Kun ollaan etäisyydellä, että voimme koskea, se on jo jotakin! Emme voi enää olla kertomatta muille! Ja vielä: Jotenkin kummasti yhteys Jumalaan ja muihin uskoviin todistuksen kautta yhä syvenee. Ja se taas tuottaa iloa! Tämä on ihmeellinen rakkauden ja ilon kehä! 

Jeesuksen veressä sinulla on pääsy lähelle!