Ja teen heidän maansa jälleen terveeksi

"mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi." (2.Aik.7:14)

Tämä jae pätee täysin tähän päivään. Kaikkien kaikkialla tulee tehdä parannus. "Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus." (Ap.t.17:30). Nöyrrymme, rukoilemme, etsimme Herran kasvoja, palaamme pahoilta teiltämme. "ja teen heidän maansa jälleen terveeksi"

 

Nostakaa päänne te portit

"Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle! Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen, Herra, voimallinen sodassa. Nostakaa päänne, te portit, nostakaa päänne, te ikuiset ovet, kunnian kuninkaan käydä sisälle! Kuka on se kunnian kuningas? Hän on Herra Sebaot, hän on kunnian kuningas. Sela." (Ps.24:7-10)

Näissä jakeissa voidaan nähdä kunnian Kuningas, maan päälle palannut Messias Jeesus Kristus, käymässä Jerusalemin porteista sisälle. Sovellettuna tähän aikaamme, voidaan kysyä, oletko avannut sydämesi portit kunnian Kuninkaan käydä elämääsi? Hän on se, jonka tulisi hallita ja jonka edessä polvesi tulisi notkistua. Hän on Herra Jeesus Kristus.