Ei ole puolittaista pelastumista

Youtube-video: No Half Salvation!!

"Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä kuuma. Kunpa olisitkin joko kylmä tai kuuma! Mutta sinä olet haalea, et kuuma etkä kylmä, ja siksi minä oksennan sinut suustani."
Ilm.3:15

Armon varassa

"Kuin saastaa me olemme olleet, kuin tahrainen riepu on koko meidän vanhurskautemme. Me kaikki olemme kuin kuihtuneita lehtiä, ja syyllisyytemme pyyhkäisee meidät pois kuin tuuli."
Jes.64:5

Luottaminen ja usko kaikessa koko ajan

Usko ei mielestäni ole mikään ylimääräinen asia vaan usko on elämää kaikessa. Silti me unohdamme Jumalan koko ajan ja kaikessa. Me luotamme itseemme emmekä Jumalaan.

Jos osaisin luottaa kaikessa Jumalaan ja Hänen johdatukseensa, olisin vapaa. Kun kaikki asiat ovat Jumalan käsissä, ei ole mitään ongelmaa koska asiat menevät niin kuin pitääkin mennä - sekä hyvät että huonot asiat.

Joku sanoi, että onhan se kiva uskoa Jumalaan, mutta onko se ok, että uskoo sunnuntaina Jumalaan ja muina kuutena päivänä saatanaan... Niinpä.

Umpikuja?

"Kun hän huutaa minua, minä vastaan. Minä olen hänen tukenaan ahdingossa, pelastan hänet ja nostan taas kunniaan."
Ps.91:15

Kukaan ei rakasta?

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."
Joh. 3:16

Voimat ei riitä?

"Kestän kaiken hänen avullaan, joka antaa minulle voimaa."
Fil.4:13

Mahdotonta?

"Mikä on ihmiselle mahdotonta, se on mahdollista Jumalalle."
Luuk.18:27

Väsynyt?

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt."
Matt.11:28-30

Hengen täyttämät nuoret

Nuorissa on kyllä voima ja tulevaisuus. Mahtavaa nähdä se siunauksen määrä ja Hengen ylitsevuotava kosketus mikä suorastaan vyöryy sähköisessä verkossakin kun Herra sytyttää lapsensa!
Ja kuinka ajanmukaiset välineet valjastetaan hyvän palveluun!
Tässä muutamia linkkejä tumblr-palvelusta:

http://kahfflehn.tumblr.com/archive
http://christouronlylord.tumblr.com/archive
http://gatbalite.tumblr.com/archive

Kunnia Herralle

Joosef oli Egyptissä orjana. Hänet haettiin vankilasta selittämään faaraon unta, koska hän oli onnistuneesti selittänyt vankilassa olleiden faaraon juomanlaskijan ja leipurin unet. Joosefissa oleva Jumaluus täytyi näkyä kaikessa hänen toimissaan ja suorastaan säteillä hänestä todella vahvana, sillä faarao vakuuttui hänestä siinä määrin, että antoi hänelle koko Egyptin hallittavakseen. Raamatussa sanotaankin: "Herra oli Joosefin kanssa, ja siksi hänellä oli aina onni mukanaan." 1. Moos. 39:2.

Ennen unien selitystä, Joosef sanoi faaraolle:"Minä itse en pysty, mutta Jumala voi antaa faaraolle suotuisan vastauksen". 1. Moos.41:16". Joosef ei siis lähtenyt hakemaan omaa kunniaa. Siksi hän sai kaiken.

Rahaa

Joosefin veljet myivät Joosefin orjaksi 20 hopeasekelistä (1.Moos.37:28).
Juudas sai 30 hopearahaa, kun hän kavalsi Jeesuksen, ja toimitti Hänet ylipappien käsiin (Matt.26:14-15).

Voi sitä kenen kautta viettelykset tulevat

"Voi tätä maailmaa ja sen viettelyksiä! Viettelysten täytyy kyllä tulla, mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta ne tulevat!"
Matt.18:7

Kaikki jotka tuntevat Jumalan luottavat Häneen

"Sinuun luottavat kaikki, jotka tuntevat sinut. Sinä, Herra, et hylkää ketään, joka etsii sinulta apua."
Ps.9:11

Jokapäiväinen leipä

Herra antaa jokapäiväisen leipän.