Kauneus, rakkaus ja vapaus

Kauneus ei ole seksikkyyttä. Rakkaus ei ole himoa. Vapaus ei ole synnissä rypemistä.

Rakkaan kohtaaminen

Eikö ole ihmeellistä, että suurin osa ihmisistä löytää elämänkumppanikseen maailman rakkaimman ihmisen? Joku löytää kumppaninsa läheltä, joku tuhansien kilometrien päästä miljoonakaupungista. Jotenkin juuri oikeat ihmiset kohtaavat oikealla hetkellä. Eikä se ole sattumaa.

Jumala on elävä tässä ja nyt

Jumala on elävä tässä ja nyt. Ei Jumala ole kuollut tai ole jotakin kaukaista muinaisessa menneisyydessä. Jumala on täällä, NYT. Jumalalla on kaikki valta taivaissa ja maan päällä. Hän voi kyllä muuttaa ihmisen elämän miten Hän tahtoo.

Jeesukseen uskova ei kulje yksin

Jeesukseen uskova ei kulje vaikeuksissaankaan yksin vaan Jumala on aina läsnä. Jos uskova ei näe maassa kuin yhdet jalanjäljet, johtuu se siitä, että Jumala kantaa uskovaa.

Jumalan kuvina

Jumala antaa Jeesukseen uskoville synnit anteeksi. Kuinka sitten emme Jumalan kuvina antaisi anteeksi meitä vastaanrikkoneille.

Jokainen hyvä anti

"Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, taivaan tähtien Isältä, jonka luona ei mikään muutu, ei valo vaihdu varjoksi."
Jaak.1:17

Ihminen ihmeiden keskellä

Mietin maailmaa ja sen ihmeellisyyttä. Kaikkia näitä eläviä olentoja joita maanpäällä ja taivaalla liikkuu. Kaikkia kasveja, jotka nekin syntyvät, kasvavat ja kuolevat. Tätä planeettaa joka pyörii jossakin avaruudessa radallaan. Tätä taivasta tässä päämme päällä. Sitä, että saamme edelleen ruoan luonnosta - maito tulee pääasiassa lehmästä, leivän raaka-aine pellosta. Jokaista meidän soluamme, sitä kuinka täydellinen ihmiskeho on. Kuinka lintu ei kuole nälkään. Kuinka se rakentaa pesän, kasvattaa poikaset ja lähtee pitkälle muuttomatkalle yhdessä muiden lajitovereidensa kanssa. Jokaista lumihiutaletta... Sanalla sanoen, tämä maailmamme on todella suuri ihme. Ja kuitenkaan, emme me useinkaan pysähdy näiden asioiden edessä. Taivas on taivas, lintu on lintu, puu on puu... ainahan ne ovat ollut, so what? Ja sitten keskellä tätä kaikkea jossakin avaruudessa, jossakin planeetassa, jossakin kaupungissa, jossakin asunnossa on ihminen, joka miettii sopisiko Jeesuksesta kertoa muille - jos se vaikka ei ole sopivaa... Ja ihminen katsoo käsiään, liikuttelee jalkojaan, hengittää, ajattelee, tuntee... ja todellakin, hän tajuaa olevansa Jumalan suuri ihme. Hän tajuaa olevansa Pyhän Hengen temppeli. Hän tajuaa, ja... kertoo Jeesuksesta muille.

Lähimmäisen kuuleminen

Jos ihmistä ei kiinnosta kuunnella mitä lähimmäisellä on asiaa, kuinka häntä voisi kiinnostaa mitä Jumalla on asiaa.