"Pienet ihmeet - Älä pelkää" -laulu

http://www.youtube.com/watch?v=Es6nMwui6cg&feature=related

Evankeliumin vuoro

Olen käynyt Raamattua läpi vuosisuunnitelman mukaan. Tänään istuin Raamatun edessä, ja pyysin, että Pyhä Henki avaisi tekstiä minulle. Sitten avasin Raamatun Johanneksen evankeliumin kohdalta. Mutta eihän nyt ole Johanneksen evankeliumin vuoro, ihmettelin. Suunnitelmani mukaan nyt olisi vuorossa...2. Samuel. Suunnitelmani menee nyt kyllä ihan pieleen...  Mutta itsehän pyysin... Ja niin Johanneksen evankeliumi puhui selvästi ja suoraan ja ymmärrettävästi: Jeesus Kristus on Jumalan Poika. Hänen tulee olla elämässäni ykkössijalla.

En voi vain mennä ohi

Tiellä makasi kissa. Ajoin autolla ohi. Ajattelin, että se varmaan on kuollut kun se oli paikallaan. Jos siinä olisi maannut ihminen, olisin pysähtynyt. Tosin jos kesällä ihminen makaa puistossa, voin hyvinkin ajatella, että se varmaan on joku humalainen ja jatkan matkaa. Rakkauteni vähyys on ilmennyt siinä, että menen ohi.
Yhtenä päivänä juna-asemalla lattialla räpiköi iso hyönteinen. Penkistä nousi mies, kumartui hyönteisen päälle sanoen samalla, että yhtä lailla olet sinä hyönteinen Jumalan luoma kuin ihminen. Mies vei hyönteisen ulos.

Jos oletan, että joku eläin on kuollut tai joku puistossa makaava mies on "vain" humalainen niin eikö minun juuri pitäisi viedä elämä "kuolleelle"? Samoin minun pitää viedä  Elämä, Jumalan Sana niille jotka tässä ajassa kuolleina vaeltavat. Minun pitää selvästi tehdä parannus. Ottaa virheistä opiksi enkä saa enää mennä ohi.

Herra antaa suuremman ilon

"Mutta sinä annat sydämeeni suuremman ilon kuin kukaan saa viinin ja viljan runsaudesta."
Ps.4:7

Isä, Jumala

"Sillä te olette kaikki uskon kautta Jumalan lapsia Kristuksessa Jeesuksessa."
Gal.3:26

Jeesukseen uskovan Isä on kaikkivaltias Jumala. Siinä sitä on pohdittavaa! Tässä minä, Jumalan lapsi Kristuksessa Jeesuksessa. Ja Jumala, Isä. Ei ole ketään siinä välissä komentelemassa. Sitten kehtaamme masentua naurettavista pikkuasioista.

Tottakai voimme olla voimallisia, koska olemme voimallisia!

Rukous

Jeesus auta, että muurit sortuisivat. Auta, että armosi pyyhkäisisi voimallaan yli tämän maan. Jeesus auta, että kuin padon murtava vesi, se voimallaan hyökyisi sisimpääni. Aamen