Kiusauksissa

"Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä," (Joh.1:12)

"Teitä ei ole kohdannut muu kuin inhimillinen kiusaus; ja Jumala on uskollinen, hän ei salli teitä kiusattavan yli voimienne, vaan salliessaan kiusauksen hän valmistaa myös pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää." (1.Kor.10:13)

"Ajatelkaa häntä, joka syntisiltä on saanut kärsiä sellaista vastustusta itseänsä kohtaan, ettette väsyisi ja menettäisi toivoanne." (Hebr.12:3)

Oli eräs pyöräilijä joka oli omistautunut harjoittelemaan maailmanmestaruuskilpailuihin. Olkoon hänen nimensä Matti Meikäläinen. Matti oli usein kiusauksissa, mutta kun hän treenasi ja oli kilpailuissa, kiusaukset pysyivät poissa. Kun maailmanmestaruuskilpailujen alkuerissä kiusaukset kuitenkin iskivät päälle, totesi Matti heti niille olevansa huippu-urheilija, ei hän voinut mitenkään häiriintyä, koska tässä oli nyt meneillään TOSI TÄRKEÄ juttu. Niin hän keskitti ajatuksensa entistä selvemmin tulevaan starttiin.

Ehkä tämä oli vähän lattea esimerkki, mutta siinä on jotakin mikä puhuttelee minua. Joku minua viisaampi on sanovat, että se mitä me olemme, määrittää sen mitä me teemme eikä päin vastoin. Minäkin voin todeta kiusauksissa, että olen nyt Jumalan lapsi. En minä nyt lähde mihinkään hölmöyksiin.Koska tämä on TOSI TÄRKEÄ juttu.