Sanan viennistä

Kun Jumalan Sanaa viedään maailmaan, ihmisillä on mahdollisuus oppia tuntemaan Jumalaa. Kun ihmiset heräävät uskon todellisuuteen, heillä on vapaa mahdollisuus vastaanottaa Jeesus ja Jeesuksen myötä ikuinen Elämä. Sanan vieminen maailmaan on Jumalan kirkastamista. Sanan vieminen maailmaan tehdään Jumalan kunniaksi ja ylistykseksi.Jumala on Työntänyt Sanan viejän liikkeelle, sillä eihän maallisesti ajateltuna siinä ole mitään järkeä, että mennään vainon uhallakin levittämään Sanaa saamatta siitä itse mitään rahallista korvausta. :)

Sanan viejä on Sanan viennissä sivuroolissa. Pääroolissa on Jumala. Kiitos ja kunnia Jumalalle.

Todellinen rauha

Maailman houkutukset vetävät puoleensa, koska olemme ihmisiä. Haluamme päästää irti jostakin joka ikään kuin sitoo meitä. Haluamme edes hetken vapauden olla, vaikka sitten pää sekaisin. Että olemme ANSAINNEET sen. Ihan sama.

Saatana on valheen mestari. Se haluaa, että tuhoudumme. Se haluaa, että perheemme hajoavat. Se haluaa, että tartumme pulloon ja pakenemme 'vapauteen".

Kuitenkin todellisen rauhan, vapauden ja onnen tilan saamme kun annamme Jumalan vaihtaa kivisydämemme Elävään sydämeen. Kun vastaanotamme Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaiseksi vapahtajaksemme, ei meidän tarvitse enää pelätä mitään. Silloin meidän ei tarvitse paeta mitään eikä mihinkään. Sillä Kristuksessa olemme rauhassa. Suomut putoavat silmiltämme ja näemme maailman uusin silmin.

Turva yksin Jumalaan

"Silloin Jaakob sanoi Simeonille ja Leeville: 'Te olette vetäneet minun päälleni tässä maassa asuvien kanaanilaisten ja perissiläisten vihan ja tehneet minusta henkipaton. Minun väkeni on vähälukuinen; jos nuo toiset yhdessä käyvät minun kimppuuni ja voittavat minut, niin se on minun ja minun sukuni loppu.'"
1. Moos. 34:30

Jaakob pelkäsi.

"Jumala sanoi Jaakobille: 'Lähde Beteliin, asetu sinne asumaan ja rakenna sinne alttari Jumalalle, joka ilmestyi sinulle, kun pakenit veljeäsi Esauta.' Niin Jaakob sanoi perheelleen ja muulle väelleen: 'Hylätkää vieraat jumalat, joita teillä on, puhdistautukaa ja vaihtakaa vaatteenne, niin lähdemme Beteliin. Minä rakennan sinne alttarin Jumalalle, joka kuuli minua ahdinkoni hetkellä ja oli matkallani minun kanssani.'"
1. Moos. 35:1-3

Jaakob laittoi turvansa Jumalaan.

Pyhä Henki

Vaikea kuvitella uskoontuloa ilman Pyhää Henkeä. Uskon, että uskoontulossa (uskossa Jeesukseen) Pyhä Henki asettuu (tekee pesän) ihmiseen.

Ihmisen pääsy Taivaaseen

Jumala näkee Jeesukseen uskovassa Jeesuksen puhtauden ja pyhyyden. Siksi ihminen voi päästä Taivaaseen.

Jumala on olemassa

Jumala on olemassa. Jumala on luonut maailman niinkuin Raamatussa sanotaan. Jumala on luonut myös minut.  Tämä on perusasia johon uskon. En ole maailmassa sattumalta.