Hän tulee, se on varmaa

"Ottakaamme opiksemme, pyrkikäämme tuntemaan Herra! Hän tulee, se on varmaa kuin aamun koitto. Hän tulee kuin sade, kuin kevätsade, joka kastelee maan."
Hoos.6:3

Suoraa Sanaa ymmärtämättömälle kansalle

"He kysyvät neuvoa pyhiltä puiltaan, arvat antavat heille vastauksia. Huoruuden henki eksyttää heidät, he kääntyvät uskottomina pois Jumalansa luota.
Vuorten huipuilla he uhraavat, polttavat suitsuketta kukkuloilla tammen, poppelin ja rautatammen alla. Ne luovat suloisen varjon. Onko siis ihme, että tyttäristänne tulee porttoja ja miniänne rikkovat avion!
Mutta minä en syytä tyttäriänne siitä, että he harjoittavat haureutta, enkä miniöitänne siitä, että he rikkovat avion. Itsehän miehet lähtevät huorien matkaan, uhraavat temppeliporttojen kanssa. Ymmärtämätön kansa joutuu turmioon!"

Hoos.4:12-14

Että ruoka riittäisi

Maassamme on ruokaa eikä nälänhätää esiinny. Kiitos siitä Jumalalle. Kiitos siitä että voimme auttaa muita. Kiitos siitä, että meitäkin samoin hädässä autetaan.

Jeesus antaa enemmän

Kun Jeesus parantaa esimerkiksi sokean tai halvaantuneen, niin Jeesus antaa enemmän kuin näön ja kävelykyvyn. Sokea saa uskon silmät joilla näkee totuuden. Halvaantunut saa jalat jotka seuraavat Jeesusta. Sama pätee varmaan kaikessa Jeesuksen parantamisessa.

Miten Raamattua lukea?

Paljon mieluummin otan Raamatun käteen janoisena haluten ahmia Elävän Jumalan Elävää Sanaa ja odottaa, että Jumala puhuu Sanansa kautta kuin että alan esimerkiksi kriittisesti tutkimaan onko joku Raamatun teksti varmasti Paavalin kirjoittama. Jos Raamattua lukee kriittisesti sapeli kädessä niin mahtaakohan Raamatusta löytyä muuta kuin kirjaimia peräkanaan...?