Levossa

Jeesukseen uskova saa olla sellaisena kuin on levossa Kristuksessa koko ajan. Ei tarvitse suorittaa jotakin saadakseen esimerkiksi syntinsä anteeksi. Ajatella, että tämä on mahdollista kaikille ihmisille joka hetki. Se hihhuli niiden Jeesus-lappujen kanssa taitaa sittenkin olla oikeassa :)

Korintissa meni lujaa

Paavali Korintin seurakunnalle:

"Jos seurakunnan yhteisessä kokouksessa kaikki puhuisivat kielillä ja sinne tulisi ulkopuolisia tai epäuskoisia, he varmasti sanoisivat, että te olette järjiltänne.
Jos sen sijaan kaikki profetoisivat ja joku epäuskoinen tai ulkopuolinen tulisi paikalle, hän joutuisi kaikkien koeteltavaksi ja tutkittavaksi ja hänen sydämensä salaisuudet paljastuisivat. Silloin hän heittäytyisi kasvoilleen maahan, rukoilisi Jumalaa ja tunnustaisi: 'Jumala on todella teidän keskuudessanne.'
Mitä tämä siis tarkoittaa, veljet? Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi. Jos puhutaan kielillä, vain kaksi tai enintään kolme saa puhua, kukin vuorollaan, ja jonkun on tulkittava puhetta. Ellei tulkitsijaa ole, puhuja olkoon seurakunnan parissa vaiti ja puhukoon vain itselleen ja Jumalalle. Samoin profeetoista saa esiintyä vain kaksi tai kolme, ja toiset arvostelkoot. Jos joku muu läsnäolijoista saa ilmestyksen, edellisen puhujan tulee vaieta. Kaikki te voitte profetoida, kukin vuorollanne, jotta kaikki oppisivat ja saisivat rohkaisua."
1. Kor.14:23-31

Katse kohti ristiä

Katse aina jotenkin automaattisesti lähtee kääntymään omaan itseen. Sana kääntää katseen kohti Jeesuksen ristiä. Sitten kykenee taas rakastamaan.

Rakkaus - tieto

On hyvä kulkea rakkaus edellä vaikka tietoa olisikin. Tieto ilman rakkautta tekee ikävää jälkeä.

Arjen uskoa

Aktivoin verkkotunnukset eräässä palvelussa. Ja sitten ne eivät toimineetkaan, vaikka kaikki tein ohjeiden mukaan.  Ajattelin, että koko aikomani työ vesittyy. Aamuyöstä heräsin ja ajattelin, että pakko nousta selvittämään asiaa - kunnes tajusin, että voin olla rauhassa: olen antanut asian Jeesukselle. Asia menee juuri niin kuin pitääkin. Ennen uskoontuloa olisin noussut ylös. Nyt jatkoin 2,5 tuntia unia. Kun aamulla kokeilin palvelua, kaikki toimi kunnolla. Pääsin tunnuksilla palveluun. Vaikka en olisi päässyt, niin on selvää että usko Jeesukseen toi aamuyöllä rauhan asiaan. Se oli aamulla mukava tajuta.

Joka ihmisiä pelkää

"Joka ihmisiä pelkää, on pelkonsa vanki, joka luottaa Herraan, on turvassa."
Sananl.29:25

Paras päivä

Tänään kun aamulla rukoilin, mieleeni tuli, että tämä päivä on elämän paras päivä. Eikö se ole juuri niin? Ja tämä pätee myös huomenna! Huomenna voi taas todeta: tämä päivä on paras päivä!