Tämän päivän on Herra tehnyt

Jokainen päivä, mitättömältäkin tuntuva, on Herran tekemä päivä. Herra on tehnyt sen tahtonsa mukaan. Ja kun Herran tahto toteutuu, on se tietysti oikein ja hyvä.

"Tämän päivän on Herra tehnyt, iloitkaa ja riemuitkaa siitä!"
Ps.118:24

-Rakas taivaan Isä. Annan tämän päivän uskossa Sinun haltuusi. Tapahtukoon tässäkin päivässä kaikessa Sinun, ja vain Sinun, tahtosi. Aamen.

Taivaspaikka

Tosiaan jos leski tulee uskoon, niin hän saattaa ihmetellä miksei kukaan tullut aikaisemmin kertomaan Jeesuksesta, että kuoleva olisi tiennyt minne on menossa. Sillä jos ihminen tietää pääsevänsä uskossa Taivaaseen, niin onhan kuolema helpompi kohdata.

Jumala on rakkaus

"Rakkaat ystävät, rakastakaamme toisiamme, sillä rakkaus on Jumalasta. Jokainen, joka rakastaa, on syntynyt Jumalasta ja tuntee Jumalan. Joka ei rakasta, ei ole oppinut tuntemaan Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus. Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. Siinä on rakkaus - ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi."
1. Joh.4:7-10

Tunnetilasta ja lupauksista

Riippumatta tuntemuksista Jumalan lupaukset ovat lupauksia. Niihin voi nojata sekä hyvässä että huonossa tunnetilassa. Ei siis tarvitse odottaa jotakin tiettyä olotilaa. Raamattu pursuaa Jumalan lupauksia.
Minä kerta toisensa jälkeen ihmettelen noiden lupausten suuruuksia. Voimmeko jatkaa normaalia elämäämme jos oikeasti tiedostamme lupausten valtavan suuruuden?

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."
Joh.3:16

Uskon, että usko juuri avaa silmämme ja jäämme haukkomaan henkeä näiden Raamatun lauseiden edessä.

Yltäkylläinen elämä

Jeesus sanoo:
"-Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän."
Joh.10:10

Maailman rakastamisesta

"Älkää rakastako maailmaa, älkää sitä, mikä maailmassa on. Jos joku rakastaa maailmaa, Isän rakkaudella ei ole hänessä sijaa. Sillä mitä kaikkea maailmassa onkin, ruumiin halut, silmien pyyteet ja mahtaileva elämä, se kaikki on maailmasta, ei Isästä. Ja maailma himoineen katoaa, mutta se, joka tekee Jumalan tahdon, pysyy iäti."
1.Joh.2:15-17