Usko - tunteet

Joskus on sellainen päivä, että tunnen olevani erityisen surkea kristitty, tuskin kristitty lainkaan. Tunnen esimerkiksi, että hermostun jostakin mokomasta pikkuasiasta aivan turhaan, vähän samalla tavalla kuin ennen uskoontuloa. Sitten ihmettelen missä se rakkauteni luuraa? On kuitenkin lohdullista tietää, että fiilikseni ei poista Jumalan Sanaa Raamatusta!! Lupaukset pysyvät, vaikka tunteet menisivät vuoristorataa.

Kuulkaa kaikki janoiset!

"Kuulkaa, kaikki janoiset! Tulkaa veden ääreen! Te, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa viljaa ilmaiseksi, syökää, ottakaa maksutta viiniä ja maitoa!"
Jes.55:1

Uskoontulon muutostarinoita

http://www.koemuutos.fi/stoorit/

Parannus

Jumala ilmestyi ilmestyksessä Johannekselle ja käski häntä kirjoittamaan Efesoksen seurakunnalle:

" - Mutta sitä en sinussa hyväksy, että olet luopunut ensi ajan rakkaudesta. Muista siis, mistä olet langennut, käänny ja palaa tekemään ensi ajan tekoja. Ellet tee parannusta, minä tulen luoksesi ja siirrän lamppusi paikaltaan."
Ilm.2:4-5

Parannuksen teko koskee totisesti myös kristittyä. Vaikka uskon Jeesukseen, olen syntinen. Minun tulee tehdä parannus.

Raamattu on Jumalan Sanaa

Kun keskustellaan uskonnollisista asioista tai näkemyksistä esimerkiksi avioeroon ja avioliiton solmimiseen liittyen, niin onko sellainen Jeesukseen uskova ihminen joka etsii vastausta Jumalan Sanasta eli Raamatusta konservatiivinen? Kai muutkin Jeesukseen uskovat uskovat, että Raamatusta löytyy totuus?

Missä on vapaus?

"Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siellä on vapaus."
2. Kor.3:17

Huippuhetket

Kuin Hengen pyyhkäisy - Jumalan Sanan äärellä. Ja kireydestä ei tietoakaan.

Hän ylentää tomusta mitättömän

"Herra lähettää kuoleman ja antaa elämän, vie alas tuonelaan ja nostaa sieltä. Herra tekee köyhäksi ja antaa rikkauden, painaa maahan ja kohottaa. Hän ylentää tomusta mitättömän ja korottaa tuhkasta köyhän, sijoittaa heidät ylhäisten joukkoon ja antaa heille kunniasijan. Maan perustukset ovat Herran, niiden varaan hän on laskenut maan.
Hän pitää huolen omiensa askelista, mutta pahat joutuvat pimeyteen. Omin voimin ei yksikään menesty."
1. Sam. 2:6-9

Palvella Jumalaa

Jokainen on hyvä jossakin. Joku esimerkiksi osaa soittaa kitaraa, toinen laulaa, kirjoittaa, opettaa, puhua julkisesti, järjestellä asioita, tehdä työtä nuorten parissa, rohkaista, avustaa jne. Jokainen osaa jotakin. Kun omimman osaamisalueen omistaa Jumalan työlle, on Jumalan palveleminen luontevaa. Onneksi kaikki olemme erilaisia. Kuinka laajalla rintamalla voimmekaan ylistää Häntä jonka on kunnia ja kiitos ikuisesti!