Pysähdy hetkeksi

Monilla tänä päivänä tuntuu olevan kova kiire. Aivan kuin yritettäisiin kokea mahdollisimman paljon erilaisia asioita ennen kuin sitten tullaan vanhaksi ja kuollaan pois. Tähän saattaa liittyä kova into kerätä rahaa, jolla sitten voi hankkia niitä kokemuksia mitä ei ole vielä saanut kokea. Saatetaan ajatella, että ei sillä niin väliä onko tekemiseni moraalitonta vai ei; kerranhan tässä vain eletään... Kunpa ihmiset tajuaisivat, että tämä elämämme on vain valmistelua tulevaan iankaikkiseen elämään. Kaikki tulevat viettämään iankaikkisuuden jossakin. Voit katsoa Raamatusta mitkä ovat ne iankaikkisuuden kaksi vaihtoehtoa.

Raamattu onkin verraton kirja. Se kertoo miten kaikki on alkanut ja miten kaikki tulee päättymään. Tämä aika missä juuri nyt elämme on aikaa juuri ennen Herran Jeesuksen Kristuksen tulemista. Nyt me elämme armon aikaa. Se tarkoittaa, että nyt on vielä mahdollista kääntyä Jumalan puoleen. Pian on aika, niinkuin oli Nooan aikana, kun maailman laajuinen vedenpaisumus tuli: Jumala sulki arkin oven. Ne jotka jäivät ulkopuolelle, hukkuivat.

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." (Joh.3:16)

Ota hyvä ihminen Jeesus vastaan tänään, sillä et voi tietää mikä on elämäsi viimeinen päivä.