Hyvät teot

Tekojen palkka ei ole Elämä. Siis hyvät teot sinänsä eivät johda Elämään.
Hyvät teot tulevat itsestään kun on jo Elämä.
Elämään ei pääse teoilla vaan armolla.

Uskoni

Tulin uskoon Jumalan armosta. Jumala katsoi, että on oikea aika sille, että pyydän Vapahtajaa tulemaan sydämeeni. Jumala tietää mikä tarkoitus sillä on, vaikka itse sitä välillä pohdinkin. Jumala ohjaa elämäni Hänen tahtonsa mukaiseen päämäärään. Olen tavallaan vapautettu elämään rauhassa. Herra on Vapahtajani.

Jeesus eli ihmisenä syntisessä maailmassa synnittömänä. Hän antoi itsensä kuolla ristillä. Jeesuksen tuli voittaa kuolema, murskata käärmeen pää eli ottaa valtikka pahan kädestä, joka hallitsi maailmaa.

Jeesus voitti kuoleman ja nousi kuolleista. Ristillä Hän otti kantaakseen kaikkien ihmisten synnit, Hän lunasti ne. Jeesus otti kantaakseen myös meidän nykyihmisten synnit. Tällä tavalla Jeesus paikkasi särön mikä oli tullut Jumalan ja ensimmäisten ihmisten välillä ja näytti tien pois kuoleman hallitsemasta maailmasta.

Jeesuksesta tuli tie, totuus ja Elämä nyt ja iankaikkisesti. Jeesus on tavallaan portti Elämään. Tästä portista pääsee Elämään, pois kuoleman hallitsemasta maailmasta. Jeesuksen portista kulkeva ihminen syntyy uudestaan. Uudesti syntynyt ihminen ei kuole, koska Hänessä elää Vapahtaja. Jeesus-Portista voi käydä kaikki maailman ihmiset tasavertaisesti.

Koska ihminen on syntinen ja heikko, hän uudesti syntyneenäkin sortuu. Tässä maailmassamme on kuolema ja paha jotka yrittävät saada ihmisen pauloihinsa. Kuitenkin Jumala on pahaa suurempi. Paha on jo voitettu. Siksi Vapahtaja sydämessään tunnustaen syntinsä ihminen voi nousta aina uudestaan voittajana.

Jumalan armo ihmistä kohtaan on käsittämätön, se kumpuaa syvästä rakkaudesta luotujaan kohtaan.

Sielu löytää levon

"Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon."
Matt. 11:29

Uskossa kaikki on mahdollista

Meinasin sortua uskon asioiden todisteluun järjelle. Onneksi en lähtenyt sille tielle. Todistelu on tarpeetonta, sillä Jumala on suuri ja Totuus on Totuus.
Kunpa minussa aina olisi yhtä varma usko kuin pienellä lapsella.
Uskon, että uskossa KAIKKI on mahdollista Jumalan tahdon alla.

Yksi Herra

"Kukaan ei voi palvella kahta herraa. Jos hän toista rakastaa, hän vihaa toista; jos hän toista pitää arvossa, hän halveksii toista. Te ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa."
Matt.6:24

Kultainen sääntö

"Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. Tässä on laki ja profeetta."
Matt.7:12