Isä Taivaassa

"Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme." (Room.8:17)

Uudestisyntynyt on Jumalan lapsi (Joh.1:12-13).
Jumalan lapsena uskova on Jumalan perillinen ja Kristuksen kanssaperillinen.

Jos nämä eivät ole isoja asioita, niin mikä sitten? Nosta Jeesukseen uskova siis pääsi. Sinulla on Isä Taivaassa. Olet  erityinen. Jumala huolehtii sinusta ja tahtoo sinulle parasta.



Jumala tuli ihmiseksi

Eläimet ovat tietyllä tavalla viisaita. Luonnonmullistusten edeltä ne saattavat paeta ennen ihmistä. Mutta jos näin ei tapahdu, niin kuinka voisimme kertoa eläimille vaarasta niin että ne ymmärtäisivät mistä on kyse?

Yksi syy miksi Jumala tuli ihmiseksi oli se, että hänellä oli valtavan tärkeä asia kerrottavanaan. Jeesus ilmaisi, että Hän on Messias, Jumalan Poika ja Jumala, ja että Hän pelastaa syntisen ihmisen. Ilmoitus otettiin vastaan vaihtuvalla menestyksellä, eikä vieläkään tätä Raamatun tosiasiaa ole kaikki ottaneet vastaan. Mutta aikanaan riittävän moni otti, jotta maailman paras uutinen lähti leviämään.

Tänäkin päivänä moni ihminen saa omakohtaisesti kokea kuten Pietari ja Tuomas; "Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika"." (Matt.16:16) "Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"" (Joh.20:28)

Älä sinäkään, joka koet olevasi likainen ja saastainen,  piilottele itseäsi Jeesukselta. Anna Hän löytää sinut ja pestä sinut verellään puhtaaksi. "sillä Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan sitä, mikä kadonnut on"." (Luuk.19:10). Kerro Jeesukselle kaikki häpeäsi ja likaisuutesi lähteet ja huomaat Hänen jalkojensa juuressa kuka Hän todella on.