Ei nielaista koukkua

Kun Raamatussa puhutaan miehen ja naisen yhtymisestä yhdeksi lihaksi, tarkoitetaan seksuaalista aktia. (esim. 1.Moos.2:24; Matt.19:5; 1.Kor.6:16)

On tärkeää ymmärtää, että Jumalan tahto on nimenomaan miehen ja naisen välinen liitto. Raamattu puhuu samaa sukupuolta olevien seksuaalisesta aktista syntinä ja luonnottomuutena. (Room.1:26-27; 1.Kor.6:9; 1.Tim.1:10; Juud.1:7)

Raamattu on tässä asiassa selkeä. Nyt jos kristitty liputtaa sen puolesta, että kaksi samaa sukupuolta voi mennä avioliittoon, jossa yhtyminen tapahtuu seksuaalisen aktin kautta, on se Jumalan tahdon vastaista toimintaa. Siksi kristityn ei tulisi suosia sellaista.

Vaikka minä tai sinä olisimme asiasta mitä mieltä, meidän kristittyinä tulisi hyväksyä asiassa Jumalan ilmoitus ja toimia sen mukaisesti. Raamatussa on lukuisia esimerkkejä siitä, että avoin (myös salattu) Jumalan tahdon vastainen toiminta aiheuttaa ongelmia ja ikävyyksiä.

Minä kirjoitan tästä, koska näen ympärilläni jumalattomuuden lisääntyvän. Haluan, että Jeesukseen uskovat eivät nielaise ymmärtämättöminä tätä koukkua mikä on piilotettu kauniin käsitekuorrutuksen (esim. rakkaus, suvaitsevaisuus ja tasa-arvo) alle.

Raamattu sanoo, Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon. (Jaak.4:16; 1.Piet.5:5)