Varmuus

"Tämän kaiken olen kirjoittanut teille, Jumalan Poikaan uskoville, jotta tietäisitte, että teillä on iankaikkinen elämä."
1. Joh.5:13

Voiko tätä asiaa enää selvemmin sanoa? Jeesukseen uskova voi suoristaa selkänsä ja kulkea varmana siitä, että Taivaspaikka odottaa.

Miten tulla uskoon?

One Way Missionin sivuilla on tosi selvästi ja yksinkertaisesti kerrottu mitä on uskoontulo ja miten tulla uskoon:

http://www.onewaymission.fi/index.php/etusivu/miten-tulla-uskoon

Iloitkaamme ja riemuitkaamme

Tämä on Herran tekemä päivä. Iloitkaamme ja riemuitkaamme siitä.

Jäljelle jääneet -lyhytelokuva (n.50min, Henry Lindgren + Sanoma Seitsemän)

http://www.youtube.com/watch?v=4_7VIchm-9s&feature=player_embedded#!

Jeesus antaa Rauhan

Haemme lohtua sieltä sun täältä. Kokeilemme jos mitä!  Todellisuudessa Jeesus antaa sen rauhan mitä etsimme. Tiedän, koska olen tämän kokenut ihan oikeassa elämässä. Siksi voin tästä kirjoittaa. Tämä ei ole mikään klisee tai satu. Meillä on elävä Jumala joka tahtoo, että Häneen uskotaan.

Jumala tekee ihmeitä

"Sinä olet Jumala, sinä teet ihmeitä, olet osoittanut voimasi kansojen vaiheissa."
Ps.77:14

Mikä on kauheaa?

Oikeasti ei ole kovin kauheaa jos pitää kauppakeskuksesta juosta sateessa autoon, tai jos maitolasi putoaa uudelle matolle tai jos myöhästyy autokoulusta. Kauheaa on jos emme usko Jeesukseen kun Hän Sanansa mukaan saapuu pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan.

Älä menetä toivoasi

Pitää huutaa Jumalalta apua ahdingossa eikä vain alistua väistämättömältä näyttävään tuhoon, vaikka tilanne olisi kuinka mahdoton. Sillä Jumalalle kaikki on mahdollista. Jumala näkee tiet mitä ihminen ei näe.

Armonuoli

"Minä näin, kuinka Karitsa avasi ensimmäisen seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden neljästä olennosta sanovan ukkosen tavoin jylisevällä äänellä: 'Tule!'
Ja siinä samassa näin valkoisen hevosen, ja sillä, joka istui hevosen selässä, oli jousi. Hänelle annettiin seppele, ja seppelöitynä voittajana hän lähti uusia voittoja kohti."

Ilm.6:1-2

Karauttiko ratsastaja valkoisella hevosellaan kotini ohitse, näki kuinka istun olohuoneen sohvalla pimeine ajatuksineni, jännitti jousensa kun sähläsin kaukosäätimen kanssa, laittoi nuolen matkaan kun tv7 kanava jotenkin itsestään aukeni, lävisti armonnuolella sydämeni ja Jumalan Sana upposi.

Jumala suo kasvun

Istutin pihaan marjapensaan. Kun marjapensaan alku oli maassa, kastelin sen hyvin. Mitä minä sitten tein? Minä odotin. Ja kun odotan tarpeeksi kauan, saan poimia pensaan marjoja.

Voimme istuttaa ja kastella mutta Jumala suo kasvun kuten jakeista 1.kor.3:6-7 käy ilmi.

Minäkin voin olla huoleti. Hedelmäni tulevat kyllä. Sillä minuun on kylvetty ja minua on kasteltu. Mistä tiedän sen? Tiedän, että minuun on kylvetty ja minua on kasteltu koska uskon Jeesukseen. Ja Jumala suo kasvun. Minun tarvitsee vain vaalia uskoani ja odottaa. Eikö ole hienoa?