Jeesus elää!

"Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle." (Room.1:16)

"Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima." (1.Kor.1:18)

Voima on kreikan alkukielellä [dynamis]. Siitä juontuu mm. sana dynamiitti. Kun ajattelee miten kristinusko lähti alkuaan leviämään, on evankeliumissa totisesti Jumalan Voima. Se Jumalan Voima on tänä päivänä täysin sama. Ja se ilmenee mm. siinä, kun yksittäinen ihminen pelastuu uskon kautta Kristuksen evankeliumiin. Kyseessä on valtava asia, sillä uskova on siirtynyt pimeydestä valkeuteen.

Evankeliumi löytyy mm. jakeista 1.Kor.15:3-4
"Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan,
"ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan,"

Nyt Jeesus elää, jotta sinä voit elää.

"Koska hän siis on Jumalan oikean käden voimalla korotettu ja on Isältä saanut Pyhän Hengen lupauksen, on hän vuodattanut sen, minkä te nyt näette ja kuulette."

Jeesus sovitti Golgatan ristillä syntimme. Uskossa sinulla voi olla rauha Jumalan kanssa ja sinä voit oikeasti Elää isolla eellä!