Normaali elämä Kristuksessa

Jeesukseen Kristukseen uskovan normaali elämä on elämistä, liikkumista ja olemista Kristuksessa (ap.t.17:28). Siis koko ajan. Uskova on Jeesuksen kanssa nukkuessaan, kaupassa, suihkussa, lenkillä, työssä, kaikessa arjen hyörinässä - ihan joka paikassa ja aina. Kristus elää uskovassa (Gal.2:20). Uskovassa on Pyhä Henki ja hänen sydämeensä on vuodatettu Jumalan rakkaus (Room.5:5). 

On täysin selvää ja superperusasia kuten hengittäminen, että uudestisyntynyt uskova (2.Kor.5:17) haluaa viedä hyvää sanomaa Jeesuksesta eteenpäin.  Ei ole niin, että vain tietyt uskovat – VAAN KAIKKI. Yhtä selvä asia kuin hengittäminen, on se, että Jumalan rakkaus on jaettavaksi. 

Uskovan elämä on todellista lepoa Jeesuksessa, armossa vahvistumista Jumalan lapsena (2. Tim.2:1, Joh,1:12).  Lepo perustuu Kristuksen täytettyyn työhön Golgatan ristillä (Joh.19:30). Jeesus on sovittanut (1.Joh.2:2), lunastanut (1.Piet.1:18-19) ja pelastanut (Ap.t.16:31, Joh.6:47) uskovan. Tässä armossa me voimme kohdata lähimmäisiämme sellaisina kuin me olemme ilman mitään vaatimuksia,