Suojat päälle

Tässä valheen ajassa, missä elämme,  ihminen voi suojatua. Jos esimerkiksi uutiskanavat suoltavat jumalattomuutta niin kuin uutiskanavat tänä päivänä tekevät, niiden suoltamaa uutisvirtaa ei tarvitse vastaanottaa henkilökohtaiselle some-kanavalle; estot voi laittaa päälle. Jos sanomalehden huomaa ajavan jotakin tiettyä ideologiaa, niin sitä sanomalehteä ei tarvitse enää lukea. Television voi kantaa olohuoneesta pois ja oppia siihen, että on jokin muu rentoutusväline kuin television töllöttäminen.  Maailmassa on valtavasti vanhaa kirjallisuutta, johon tämän aikamme valhe ei ole lyönyt leimaansa. Radiosta ja netistä löytyy kanavia myös vuosikymmenten mukaan, joiden soittama musiikki ei ole sertifioitu tietyn ryhmän etujen ajamiseen. Kriisiviestintä tulee sitävarten tehtyihin sovelluksiin puhelimessa joten sen takia ei tarvitse vastaanottaa kaikkea kaikkialta.

Olen iloinen, että olen elämässäni tehnyt tässä asiassa nyt hyväksi havaitsemiani valintoja. Voin hyvin pitkälle itse valita mitä uutisia ja milloin katson tai kuuntelen.

Sosiaalisen median estopainikkeita saa myös käyttää. Kaikkia ei tarvitse seurata kaikkialla.

Miksi itse suojaudun? Suojaudun oman hyvinvointini tähden. Jatkuva lisääntynyt jumalattomuuden virta mediassa on masentavaa kun tietää, että se tekee vaikutustyötään ihmisten mielissä.

Raamattu sen sanoo:  

"Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa. Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä." (1.Joh.5:19)