Rukous tekee ihmeitä

Torstaina alkuillasta 7 ihmistä rukoili, että lapsen viikon kestänyt kuume lähtisi pois. Torstai-illalla lapsi hikoili todella paljon. Perjantaiaamusta hän oli täysin terve.

Ateisti ja kristitty

Ateisti sanoo, että Jumala ei ole olemassa.
Kristitty sanoo, että Jumala on olemassa.
Kumpikin heistä uskoo asiaansa.

Rohkaiseva laulu

Rohkaiseva laulu:
http://www.youtube.com/watch?v=u2gmYim_PNI

Herran siunaus - muistisääntö

Kuulin tänään radiosta hyvän muistisäännön.
4 x 6 = 24
4. Moos. 6:24 on Herran siunaus

Mitkä voimat estävät?

Usein ajattelen, että olisi tosi hienoa, jos omistautuisin enemmän Jeesuksen evankeliumin levittämiseen. Kun luen kuinka Jeesus parantaa miehen Betesdan altaalla Johanneksen evankeliumin 5 luvussa, rukoilen, että Jeesus sanoisi minullekin: 'Nouse, ota vuoteesi ja kävele.' Mikä minua pidättää? Uskon puute, saatana, oma tahto vai Jumala? Olen myös miettinyt sitä, miksi en "muista" lukea ruokarukousta ennen syömistä. Miksi ahmin ruoan ja sitten muistan, että ainiin se ruokarukous... Ei auta, vaikka jääkaapin oveen laittaa lapun. Jos opiskellessa perehdyn uusiin asioihin ja opin ne, niin mistä johtuu, että yhtä ruokarukousta ei muista. Minusta siinä on jotakin perin outoa.

Synnit uskossa Jeesukseen

Kun uskomme Jeesukseen, Jumala ei näe syntejämme koska niitä ei ole.
Katumus, parannus, usko Jeesukseen. Siinä hyvää reseptiä minulle, syntiselle.

Jeesukseen uskova on saanut ikuisen elämän

"Isä itse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle,"
Joh.5:22

Viimeisellä tuomiollakin tuomarina on Jeesus. Ja sehän sopii. Jeesus sanoo:

"Totisesti, totisesti: se, joka kuulee minun sanani ja uskoo minun lähettäjääni, on saanut ikuisen elämän. Hän ei joudu tuomittavaksi, vaan hän on jo siirtynyt kuolemasta elämään."
Joh.5:24

Joka uskoo Jeesukseen, uskoo Jeesuksen lähettäjään:

"Jeesus huusi kovalla äänellä: "Joka uskoo minuun, ei usko minuun, vaan lähettäjääni."
Joh. 12:44

Valtavia Sanoja! Varmuus ikuisesta elämästä, joka JO ALKOI uskoontulon myötä.
Ei mikään pieni juttu!

"Rohkea" saarna

Me helposti väännämme Raamatun tekstit tukemaan omia käsityksiämme. Ja jos törmäämme johonkin mitä on vaikea vääntää halujemme mukaisiksi, hyppäämme kohtien ylitse tai vetoamme siihen, että tässä ajassa se ei päde. Tällainen on varmasti todella yleistä. Me "kirjoitamme" Raamattua, eikä Raamattu "puhu" meille. Jos sitten joku rohkea saarnaa totuutta Raamatusta piittaamatta siitä, onko käsitykset omien käsitysten tai trendien mukaiset, hänet useimmiten leimataan ahdasmieliseksi tai poikkeuksellisen rohkeaksi.

Viime viikonloppuna pappi saarnasi kirkossa Raamatun mukaisesti mm. homoseksuaalisuudesta. Olisihan se outoa, jos saarnaajan tulisi saarnata vain niistä asioista jotka ovat ajalle sopivia tai niistä joita kuulijat haluavat kuulla.