Ihmisen usko kantaa

On ällistyttävää kuinka kaukaisen, aikoja sitten kuolleen ihmisen usko Jeesukseen yhä kantaa hedelmää! Kuinka Sanassa onkaan voimaa.

Miksi Evankeliumi Johanneksen mukaan on kirjoitettu?

"Tämä on kirjoitettu siksi, että te uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä, kun uskotte, olisi elämä hänen nimensä tähden."
Joh.20:31

Jumala huolehtii lampaistaan

"Niin kuin paimen pitää huolta lampaistaan, kun ne ovat hajaantuneet hänen ympäriltään, niin minä huolehdin lampaistani ja haen ne turvaan kaikkialta, minne ne sumuisena ja synkkänä päivänä ovat kaikonneet. Minä tuon lampaani vieraasta maasta, minä kokoan ne kansojen keskuudesta, tuon ne omaan maahansa ja kaitsen niitä Israelin vuorilla, purolaaksoissa ja kaikilla ruohoisilla mailla."
Hes.34:12-13

Hengellinen aktiviteetti

Tänään sunnuntaiaamuna kiusaaja kuiskaili, että miksi menisin kirkkoon. Voithan aivan hyvin rukoilla kotonasi. Miksi menisit sinne? Eikö siellä ole vain rituaaleja mitä noudatetaan? Eikö se ole ulkokultaista? Tällaista kiusaaja kuiskaili. Kun kuitenkin menin kirkkoon Jumalanpalvelukseen, niin jälleen kerran tulin sieltä takaisin uutena ihmisenä, puhdistuneena, hyvän tuulisena, kaikin puolin ehjänä pakettina. En tiedä mikä ihme juttu siinä on. Tai siis tiedän. Se on Jeesus.

Omasta kokemuksestani voin sanoa, että hengellisen elämän kannalta on tärkeätä pitää tiettyä hengellistä aktiviteettitasoa yllä.

Kuka on tehnyt sen synnin, jonka vuoksi hän on syntynyt sokeana?

"Tien sivussa Jeesus näki miehen, joka oli syntymästään saakka ollut sokea. Opetuslapset kysyivät häneltä: 'Rabbi, kuka on tehnyt sen synnin, jonka vuoksi hän on syntynyt sokeana? Hän itsekö vai hänen vanhempansa?' Jeesus vastasi: 'Ei hän eivätkä hänen vanhempansa. Niin on tapahtunut, jotta Jumalan teot tulisivat hänessä julki.'"
Joh.9:1-3

...ja mies sai näkönsä.