Jokainen aamu on lähempänä

Kun Johannes Kastaja oli pantu vankilaan, Jeesus julisti:
"- 'Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi'" (Mark.1:15)

Jakeessa Luuk.6:20 Jeesus sanoo:
"Ja hän nosti silmänsä opetuslastensa puoleen ja sanoi: "Autuaita olette te, köyhät, sillä teidän on Jumalan valtakunta."

Tiedätkö, ajattelen, että me voimme elää tätä elämäämme ilolla, sillä jokainen aamu mihin heräämme, on lähempänä sitä päivää jolloin saamme nähdä Jumalan sellaisena kuin Hän on. Olen erityisen iloinen sinusta jolle Jumala on antanut tämän uskon armolahjan.

"Mutta minä saan nähdä sinun kasvosi vanhurskaudessa, herätessäni ravita itseni sinun muotosi katselemisella." (Ps.17:15)


Ainoa joka on sovittanut koko maailman synnit

Raamattu sanoo:
"Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas.
Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien." (1.Joh.2:1-2)

Kun olemme ottaneet vastaan sovituksen Sanan meillä voi olla rauha Jumalan kanssa.

"Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi." (2.Kor.5:19-21)

"Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,
jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo." (Room.5:1-2)

Raamattu selkeästi ilmoittaa, että Jeesus Kristus on ainoa tie Isän luokse:

"Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Joh.14:6)

Kukaan muu kuin Jeesus Kristus ei ole sovittanut maailman syntejä.

Raamattu ilmoittaa myös selkeästi, että Jeesus on täysi Jumala:

"Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä."(1.Joh.5:20)

Jos et vielä ole pyytänyt, niin nyt voit pyytää Jeesusta Kristusta, Herraasi ja Jumalaasi tulemaan elämääsi Pelastajana. Tunnusta syntisi Hänellä. Tarvitset todella Jeesusta. Uskossa Häneen saat kaikki syntisi anteeksi, sinulla voi olla rauha Jumalan kanssa ja saat kulkea uutta tietä: elämän tietä. Se tie on Taivas-tie.

Ole siunattu.