Älä varasta

-Miksi sinä varastat?
  -En minä varasta ikinä mitään.

-Varastat sinä, ja vielä omilta lapsiltasi.
   -Järjestön väite.

-Sinä varastat lapsiltasi aikaa olemalla kaiket päivät muualla kuin heidän kanssaan...

Healing Room

Viime viikolla kuuntelin Kari Jobem kappaleen "Healer" Youtubesta. Minun piti katsoa sanakirjasta mitä healer tarkoittaa. No, parantajaahan se tarkoittaa.

Tänään kävelin kaupungilla ja eteeni tuli liike, jonka ikkunassa luki Healing Room. Ihmettelin sitä siinä kun odottelin viereisen liikkeen aukenemista. Mieleeni tuli laulu Healer. Kun asioin viereisessä liikkeessä, sain kuulla, että Healing room on rukousklinikka, johon ihmiset voivat mennä rukoiltaviksi vähän niin kuin menisivät lääkäriin, paitsi että Parantaja ei ota parantamisesta maksua.

Sain mukaan esitteen, ja siinä lukee näin: "Healing Room -rukousklinikka on paikka, johon voi tulla rukoiltavaksi, jos on sairautta, masennusta, surua, vastoinkäymistä tai muita ongelmia, joihin toivoo Jumalan apua. Healing Roomissa rukoillaan parantumista Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kaikki ovat tervetulleita!"

Tämä paikka on ollut siinä jo kolme vuotta, mutta jostakin syystä vasta tänään huomasin sen. Olen ajatellut, että olisi hienoa, jos kaupungilla olisi paikkoja mihin ihmiset voisivat mennä koska vain rukoiltaviksi. Ja tämähän on juuri jotakin sellaista.

Kaunis musiikkivideo Youtubesta

Puhutteleva iskulause

"If you want to be treated like subjects, don't dress like you want to be treated like objects."

Elämä on mittaamattoman arvokasta

Elämässä jokainen sekunti on ainutlaatuisen tärkeä. Ajatellaan vaikka, että tietäisin "varmasti" että maapallo poksahtaa huomenna. Miten eläisin loppuajan? Uskoisinko viimeisen sekunnin murto-osaan asti, että Jumala pelastaa minut, hakee omansa pois. Vai etsisinkö kenties itse "armollista" tapaa kuolla väistämättömän edessä? Kyse on uskosta. Jokainen sekunti elämää on mittaamattoman arvokasta. Yksi sekunti elämästä voi muuttaa ihmisen 100 %:sti.

Kärsimykset ovat siivet

Ei ihminen oikein näe kokonaisuutta, edes suhteessa omaan itseensä kun kärsimys tulee omalle kohdalle. Kuitenkin myöhemmin voidaan nähdä mikä tavaton siunaus se olikin ja itse asiassa välttämättömyys. Tällöin nähdään Jumalan suuruus ja se että kärsimykset olivatkin siivet joilla lentää lähemmäksi Jumalaa.

Hyvinvointi

Kristinusko on selvinnyt ja selviää koettelemuksista ja vainoista mutta selviääkö kristinusko ns. hyvinvoinnista? Kun meillä on kaikki ns. hyvin, ajattelemme ettemme tarvitse Jumalaa.