Usko Jeesukseen Kristukseen niin sinä pelastut

”-Niinkuin kirjoitettu on: ’Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!’” (room.10:15)

Ilosanoma, evankeliumi Jeesuksesta, on hyvä sanoma. Tätä sanomaa tulee kertoa kaikille, myös pakolaisille. Kyse on ihmisen pelastumisesta, iankaikkisesta elämästä. Tämä on niin VALTAVA asia, että miksi ihmeessä tätä asiaa tulisi pantata.

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh.3:16)

Suuri osa kristityistä ei taida enää usko kadotukseen Taivaan vastakohtana. Varmaan siksi, koska harva siitä uskaltaa puhua. Kuitenkin Raamatussa kerrotaan, että on Taivas ja on kadotus (ks.esim. luuk.16:24, Mark.16:16). Ihmisen elämä voi päättyä äkkiarvaamatta. Sitten on jo myöhäistä…

Jumala tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden (1.Tim.2:4).

Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen Sanan kautta (Room.10:17).

Ei voi olla mitään syytä olla kertomatta maailman parhaasta uutisesta, Jeesuksesta, kaikille.



Voisiko Jumala sittenkin auttaa

Kun minä sanon sinulle, että Jumala on armollinen ja laupias, saatat sinä naurahtaa, tai jopa suutahtaa. Mitä laupeutta siinä on kun selkä on niin kipeä, että ylös sängystä ei pääse? Mitä armoa siinä on, että auto on siinä kunnossa että sillä tuskin kauppaan pääsee?

Kuulen, että on kovin paljon mitä ihmisellä ei ole. Ja kovin paljon niitä onnettomia asioita mitä ihmisellä on. Jos ne kaikki jätettäisiin Kristuksen jalkojen juureen, voisiko hän ne todella kaikki kantaa?

KYLLÄ HÄN VOI.
Kipumme hän sälytti päällensä, syntimme hän kantoi ruumiissansa ristinpuuhun. Hänen haavainsa kautta me olemme paratut. (1.piet.2:24, jes.53:4) 

Jumala sanoo Raamatussa:
”-Kääntykää minun tyköni, niin minä käännyn teidän tykönne.-” (mal.3:7)
”-Jos sinä käännyt, niin minä sallin sinun kääntyä –” (Jer.15:19)

”Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus,” (1.Tim.2:5)

"Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet. Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme. Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut." (Jes.53:3-7)

Jos sinä sanot, että sinä olet rukoillut, mutta sinua ei olla kuultu, niin muistahan, että Iisak rukoili vaimonsa Rebekan lapsettomuuden vuoksi, ja 20 vuoden päästä Rebekka sai lapsen. Jumala kyllä kuulee sinunkin rukouksesi, antaa Jumalan hoitaa aikataulutus. Sen aika voi olla nyt.

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.” (ps.50:15)