On aika herätä!

Pyhässä Raamatussa, Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa, kerrotaan niistä asioista mistä tänä päivänä keskustellaan varsin värikkäin sanakääntein. Siinä kerrotaan sukupuolesta (1.Moos.1:27), avioliitosta (1.Moos.2:24) ja vieläpä sateenkaaresta (1.Moos.9:9-17). Kaikkien olisi hyvä lukea tämä kirja alusta loppuun asti.

Ensimmäinen Mooseksen kirja tuo esiin mm. ihmisen syntisyyden (1.Moos.2:16-17, 1.Moos.3), saatanan häviön ja Jeesuksen Kristuksen saatanan voittajana (1.Moos.3:15). On ymmärrettävää, että  juuri tätä kirjaa vastaan on hyökätty, ja että juuri tästä kirjasta nousevia teemoja saatana käyttää vääristäessään Jumalan Sanan totuutta.

Raamattu kertoo selkeästi ja ymmärrettävästi, että sukupuolia on kaksi, avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto sekä sateenkaari on Jumalan liiton merkki.

Hyvä lukija. Maassamme riehuu tällä hetkellä jumalton henki, joka pian todennäköisesti yrittää kieltää jopa sanan isänmaa käytön. Nyt on aika herätä!  On aika polvistua Herramme Jeesuksen eteen, tunnustaa synnit ja ottaa vapauttava armo vastaan, ja näin herätä tästä järjettömyyden unesta. Jeesuksessa, pahan voittajassa, sinäkin voit olla turvassa.

"Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa." (1.Joh.4:4)

"Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina-sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä- ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle; Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät; mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta. Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!" (Ef.4:8-14)