Rukouksesta

Katekismuksessa sanotaan, että rukous on yhtä luonnollinen ja välttämätön hengelliselle elämälle kuin hengitys ruumiille.

Jeesus kutsuu syntistä

Eikö ole ihmeellistä ettei Jeesus käännä selkäänsä syntisille vaan aterioi heidän kanssaan?

"Jeesus oli sitten aterialla Leevin kodissa. Monia publikaaneja ja muita syntisiä aterioi Jeesuksen ja hänen opetuslastensa kanssa, sillä heitä oli paljon hänen seuraajiensa joukossa.
Kun fariseuksiin kuuluvat lainopettajat näkivät Jeesuksen syövän syntisten ja publikaanien seurassa, he sanoivat hänen opetuslapsilleen: 'Kuinka hän syö yhdessä publikaanien ja muiden syntisten kanssa!'
Jeesus kuuli sen ja sanoi: 'Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. En minä ole tullut kutsumaan hurskaita, vaan syntisiä.'"
Mark. 2:15-17

Rukouksessa Jeesukselle jätetyssä asiassa tapahtuu Jumalan tahto

Jos jonkin asian jättää rukouksessa Jeesukselle, niin on varmaa, että
Jumala kuulee rukouksen. Jumala tekee mitä Hän tahtoo. Rukouksessa
Jeesukselle jätetyssä asiassa tapahtuu Jumalan tahto. Asiaa ei
tarvitse murehtia. Ja ajattele jos koko elämänsä antaa Jeesukselle...

Jos ymmärtäisin

Jos minä oikeasti ymmärtäisin, kuinka suuri asia on uskoa Jeesukseen, niin toki olisin jatkuvasti kertomassa siitä muille eri tavoin.

Maa on niin kaunis -laulu

http://www.youtube.com/watch?v=fbt-0PoSYDs

Teepöytä

Kadulla on teepöytä. Pöydällä on kahvia, teetä, glögiä, kakku, pipareita, hengellisiä lehtiä, muutama kirjanen, todistus-cd:eitä. Siinä häärii kymmenkunta vapaaehtoista eri seurakunnista. Heitä yhdistää Jeesus. He ovat samalla asialla. Joku vapaaehtoisista on tuonut pöydän, joku on leiponut kakun, tuonut glögin ja mukit, kirjallisuutta... Pian pöytä on valmis ja ihmisiä voidaan kutsua kahville. Kaikki on ilmaista. Mitä maksaa kupponen kahvia verrattuna siihen iloon minkä pieni ele tuottaa? Tavallisia Jeesukseen uskovia seurakuntalaisia Jumalan asialla. Tavallista rupattelua, iloisia naamoja, antamisen iloa. Kakun syönnin ohessa on helppo kertoa miksi tällainen tarjoilu. Jotkut haluavat keskustella uskosta, jotkut säästä. Joillekin on uusia asia, että kaupungissa on venäjänkielinen pyhäkoulu, jollekin tv7 kanava uusi asia. Jotkut etsivät, jotkut haluavat vain ilmaisen kakkupalan. Mutta joitakin Jumala selvästi koskettaa.
Tavalliset ihmiset Jeesuksen asialla, Hänen kunniakseen ja Hänessä. Joka toinen viikko.