Sinun hyvyytesi ja rakkautesi


Psalmeissakin kerrotaan Jeesuksesta

"Jeesus sanoi heille: 'Tätä minä tarkoitin, kun ollessani vielä teidän kanssanne puhuin teille. Kaiken sen tuli käydä toteen, mitä Mooseksen laissa, profeettojen kirjoissa ja psalmeissa on minusta kirjoitettu.' Nyt hän avasi heidän mielensä ymmärtämään kirjoitukset."
Luuk. 24:44-45

Psalmit ovat täynnä Jumalan lupauksia

Herra, Sinä olet minun kilpeni ja kunniani (ps3). Herra, Sinä kuulet kun huudan Sinua avukseni (ps4). Herra Sinä suojelet minua, varjelet joka hetki tässä ajassa(ps12). Herra, Sinussa minä saan elää turvassa (ps4). Sinä, Jumala, olet minun auttajani.  Sinä avaat tien ahdingosta(ps4). Sinä osoitat minulle Elämän tien (ps.16) Sinä teet askeleni varmoiksi (ps18) Herra yksin Sinulta tulee apu (ps3). Herra, Sinä teet minulle ihmeellisiä tekoja (ps4). Sinä osoitat minulle ihmeellistä rakkauttasi (ps16) Sinä annat sydämeeni suuren ilon (ps 4). Sinä Herra sytytät minun lamppuni ja tuot pimeyteen valon (ps18). Sinä Herra, et hylkää minua kun etsin sinulta apua (ps9). Herra, Sinä annat siunauksesi minulle (ps5) ja Sinä ohjaat tietäni (ps1). Sinun läsnäolosi ravitsee minut (ps17). Minä laulan kiitosta Sinulle Herra, kun pidät minusta huolen (ps13).  Minä rakastan Sinua Herra, Sinä olet minun voimani (ps 18).
Aamen.

Kahdeksantoista ensimmäistä psalmia on jo täynnä Jumalan lupauksia. Ja psalmeja on 150...

Herra auttaa

"Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi ja sanon sinulle: 'Älä pelkää, minä autan sinua.'"
Jes.41:13

Tiekirkot


Kesällä monet ns. tiekirkot ovat auki arkipäivinäkin. Kirkkoon voi mennä kaikessa rauhassa, ja vaikkapa polvistua alttarille hiljaiseen rukoukseen.

Tiekirkoista:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiekirkko