Viimeisten päivien ihmiset

Onko sinulla Jumalan lapsi hetki aikaa? Minulla on sinulle asiaa. Jos mahdollista, niin pysähdy hetkeksi tähän, ehkä jopa kymmeneksi minuutiksi.

Laitan tähän alkuun pätkän toisesta Timoteuksen kirjeestä, missä puhutaan viimeisten päivien ihmisistä. Uskon, että tässä yhteydessä viimeisillä päivillä tarkoitetaan aikaa ennen Jeesuksen tuloa takaisin eli sitäkin aikaa missä sinä ja minä nyt elämme.

"Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta." (2.Tim.3:1-5)

Mitä lähemmäksi Jeesuksen paluuta ajassa tullaan, sitä ilmeisemmin tässä esiintyvät asiat tulevat näkyviksi.

Nyt ei ole aika syyttää ja osoittaa sormella uskon veljiä vaan korostaa Jumalan armoa. saatana on veljien syyttäjä (ks. Ilm.12:10).

Viimeisinä aikoina on erityisen tärkeää pysyä Raamatussa kiinni. Sitä tulee lukea ennemmin kuin mitään muuta ns. hengellistä kirjallisuutta. Jos emme jotakin Raamatussa ymmärrä, nostamme kunnioittavasti  hattua ja jatkamme eteen päin. 

Keskity Jumalan lapsi armoon. Älä usko valheisiin. Seiso lujassa siinä paikassa, mihin Jumala on sinut pistänyt (ks. Room.5:1-2). Ja kun kaadumme, nousemme jälleen - armosta.

Sinun ja minun ei tarvitse mukautua tämän maailmanajan mukaan (Room.12:2). Mitään uutta ideologiaa ei tarvitse päästää sydämeen. Minkään uuden ideologian kielisanastoa ei tarvitse opetella. Sinulla ja minulla on täysi oikeus julistaa perinteisesti Kristuksen evankeliumia turuilla ja toreilla kuolemaan asti, ja jatkaa ylistystä Taivaassa iankaikkisesti.