Jeesuksessa pysyminen

"Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Eihän oksa pysty tuottamaan hedelmää, ellei se pysy puussa, ja samoin ette pysty tekään, ellette pysy minussa."
Joh.15:4

Periytyykö synnit?

Jotenkin tuntuu että maailmassa lisääntyy väkivalta ja pahuus. Kun katsoo maailmaa, tulee mieleen, että periytyykö synnit sukupolvelta toiselle? Ja jos näin on, miten tuon syntitaakan ja jatkumon saa katkaistua?

Vaikka pahuus lisääntyisikin ja synnit periytyisivät eteen päin, yksi on kuitenkin täysin selvää: Jeesus Kristus on sama eilen, nyt ja aina. Uskomalla Häneen, saamme KAIKKI syntimme anteeksi, ovat ne sitten periytyviä syntejä tai ei.

Usko syntyy kuulemisesta

"Usko syntyy kuulemisesta, mutta kuulemisen synnyttää Kristuksen sana."
Room.10:17

Voima

Pelkkä maininta uskosta Jeesukseen saa ympärillä aikaan vipinää ja muutosta. Mitä tapahtuu kun sairaat paranevat, murtuneet eheytyvät, eksyneet löytävät, murhaajat rakastavat, tuomitut vapautuvat, kuolleet heräävät?
Se on todellista.
"Kiitos olkoon Jumalalle, joka aina kuljettaa meitä Kristuksen voittosaatossa ja antaa meidän kaikkialla levittää Kristuksen tuntemisen tuoksua!"
2.Kor.2:14
Amen.

Älkää päästäkö itseänne veltostumaan...

"Älkää päästäkö itseänne veltostumaan, vaan seuratkaa niiden esimerkkiä, jotka ovat uskoneet ja kärsivällisesti odottaneet ja sen tähden saavat omakseen sen, minkä Jumala on luvannut."
Hepr.6:12

Lupausten suuruus

Jumala on antanut paljon lupauksia, joissa Hän lupaa esimerkiksi pelastuksen ja ikuisen elämän. Jumalan lupaukset ovat aivan huippu juttu. Ne ovat jotakin niin mielettömän suurta. Miten meidän silmämme voivat vain lipua lauseiden ohi, joissa sanotaan esimerkiksi näin:

"Minä sanon teille: mitä tahansa asiaa kaksi teistä yhdessä sopien maan päällä rukoilee, sen he saavat minun Isältäni, joka on taivaissa. Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään."
Matt.18:19-20

Jos Jumalan tahdon mukaisesti pyytää, niin saa.
Tulee vain ymmärtää mitä esimerkiksi tuossa matt.18:19-20 lukee. Asia on niin mielettömän suuri, että riemu tulee kyllä jakaa kaikille.

Oma tie

"Moni luulee omaa tietään oikeaksi, vaikka se on kuoleman tie."
Sananl. 14:12

Ihmisten edessä

"Joka tunnustautuu minun omakseni ihmisten edessä, sen minäkin tunnustan omakseni Isäni edessä taivaissa. Mutta joka ihmisten edessä kieltää minut, sen minäkin kiellän Isäni edessä taivaissa."
Matt.10:32-33

Siis Jeesus tunnustaa minut omakseen Jumalan edessä taivaissa. Eihän tämän kuvaamiseen riitä sanat! Kyse ei todellakaan ole mistään pikkuasiasta, että joo hienojuttu, mitä tv:stä tulee... Kyse on valtavasta asiasta mikä koskee iankaikkisuutta.

Mikä on iankaikkisuuden suhde tähän silmänräpäykseen jolloin olemme täällä maailmassa? Ja siihen hetkeen kun ajattelemme mitä joku toinen ihminen ajattelee siitä mitä itse sanon tai teen?