Maailman vastustus

Ison tien varressa lyhtypylvääseen oli ilmestynyt kyltti: Joulupukki tulee, oletko valmis. Samassa paikassa olin ennen nähnyt ilmoituksen: Jeesus tulee pian, oletko valmis. Ei se oikein minussa mitään merkillisiä tuntoja saanut aikaan. Ihmettelen vain sitä vaivaa minkä joku on nähnyt osoittaakseen epäuskonsa.

Tärkeintä kuitenkin on, että joka päivä tuhannet ihmiset eri puolella maailmaa saavat vastaanottaa Jeesuksen veren tuoman pelastuksen ikuiseen Elämään. Ja sitä maailma vastustaa niin kuin Raamatussa sanotaan.

Huolenpito

Jeesuksen huolenpito on kyllä ihmeellinen. Tänäänkin Hän antaa meille jotakin mitä tarvitsemme kymmenen vuoden päästä.

Olemattomat olemaan

" - Tähän Jumalaan Abraham uskoi, häneen, joka tekee kuolleet eläviksi ja kutsuu olemattomat olemaan."
Room. 4:17

Kiireessä

Kun kiireen keskellä voi vetäytyä syrjään, polvistua Kristuksen jalkojen juureen, anoa armoa ja saada rauha.

Näky

Näen uskossani näyn. Seison kalliolla. Alhaalla on laakso, jossa koko uskoontuloa edeltävä elämäni on kaikkine polkuineen, ajatuksineen, maailmankuvineen, töineen, iloineen ja murheineen pienenä varjoisena alueena.

Kalliolla ympärilläni avautuu huikeat näkymät. Loputon taivas, korkeuksiin kohoavat värikkäät pilvet, silminkantamattomiin vuorijonoja, valoa, kirkautta ja vapautta.

Usko on ailahtelevaa, Kristus ei

Uskon tuijottamisen sijasta minäkin voin elää Kristuksessa. Usko on ailahtelevaa, Kristus ei. Sellaisten asioiden pohtiminen kuin esimerkiksi onko uskoni kyllin vahva, on kaiketi aika turhaa.