Yksi arjen ihme lisää

Kuulin keittiöön kuinka 1,5 vuotias Rebekka-tyttö kaatui ja itki. Pian kuulin pienten askelten tepsutusta ja Rebekka seisoi edessäni pää katsoen minuun silmät kosteina. Syliin? Ei. Mitä Rebekka haluaa?

Sitten tajusin. Olinpa hölmö! Laitoin käden Rebekan ylle ja rukoilin Jeesusta, että Hän ottaisi pipin pois. Hymy levisi Rebekan kasvoille. Kuulin pienten jalkojen tepsutusta. Iloinen tyttö juoksi takaisin leikkimään.

Mistä tiedätte, mikä sana ei ole Herralta

"Jos alatte kysellä mielessänne, mistä tiedätte, mikä sana ei ole lähtöisin Herralta, muistakaa tämä:
Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä."
5. Moos. 18:21-22

Rukoilla toisen puolesta

Kyllä minäkin olen ajatellut, että miten minä muka voisin rukoilla toisen puolesta kun en osaa, ja että tilanne voi tuntua väkinäiseltä tai koska aika ajoin tunnen heikkoutta uskossa tai että onhan lähellä vuosikymmeniä uskossa ollut tai en osaa oikeita sanoja...
Oikeasti uskossa Jeesukseen nuo rukoustilanteet menevät Jumalan tahdon mukaan. Voin Jeesuksessa Kristuksessa aivan hyvin rukoilla toisen puolesta. Ja ajatella jos rukouksessa tuo toinen antaa elämänsä Jeesukselle!

Rakastaa teoin ja totuudessa

"Lapseni, älkäämme rakastako sanoin ja puheessa, vaan teoin ja totuudessa."
1. Joh. 3:18

Jumalan rakkaudesta meitä kohtaan

Mikään ei voi erottaa meitäJumalan rakkaudesta. Rakkaus on suurin voima. Rakkaus voittaa esimerkiksi pelon. Jumala rakastaa sinua ja minua aivan täysillä. Missä ikinä olemme, mitä ikinä teemmekään, Jumala on siinä aivan lähellä. Jumala on lähempänä kuin vastustajasi. Huutakaamme Herraa. Hän kuulee.

"Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."
Room. 8:38-39

Omassa ruumiissaan Hän kantoi syntimme

"Itse, omassa ruumiissaan, hän 'kantoi meidän syntimme' ristinpuulle, jotta me kuolisimme pois synneistä ja eläisimme vanhurskaudelle. 'Hänen haavansa ovat teidät parantaneet.'"
1. Piet. 2:24

Armosta lahjaksi

"Tämä Jumalan vanhurskaus tulee uskosta Jeesukseen Kristukseen, ja sen saavat omakseen kaikki, jotka uskovat. Kaikki ovat samassa asemassa, sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta mutta saavat hänen armostaan lahjaksi vanhurskauden, koska Kristus Jeesus on lunastanut heidät vapaiksi."
Room. 3:22-24

Pääsiäisen todellisuus

Ei ole paluuta todellisuuteen pääsiäisestä koska pääsiäinen ON TODELLISUUTTA. Jeesus on kuollut ja ylösnoussut Vapahtaja. Kiitos ja kunnia Hänelle.