Jumala rakastaa sinua

Jumala rakastaa sinua. Hän rakastaa sinua pyyteettömällä, ehdottomalla Jumalan rakkaudella. Tätä rakkautta sanotaan alkukielessä agapee-rakkaudeksi.  

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.”(Joh.3:16)

Tässäkin yllä olevassa jakeessa Jumala rakastaa maailmaa pyyteettömällä agapee-rakkaudella.  Koska kyseessä on ilman ehtoa tapahtuvaa rakkautta, mihin ei vaikuta kuinka hyvä olen, mitä olen saanut aikaan tai edes mihin uskon, voin minäkin täysin vakuuttuneena sanoa, että Jumala rakastaa minua ja Jumala rakastaa sinua.

Jeesukseen Kristukseen uskovan sydämeen on vuodatettu Jumalan rakkaus, niin kuin jae Room.5:5 sanoo. Tiedätkö, tämäkin Jumalan rakkaus sinun, Jeesukseen uskovan sydämessä, on Jumalan ehdotonta agapee-rakkautta! Tämä on myös syy, miksi kristitty voi vastata väkivaltaan, naamaan sylkemiseen, vainoamiseen ja miekan iskuihin rakkaudella.  

On hyvä aina välillä tunnustaa syvällä sydämessä, että Jumala, sinä todella rakastat minua tällaisena kuin olen. Minä olen sinun pyyteettömän rakkautesi kohde.  Ja minä sallin tämän rakkauden. Ja minä haluan vastata siihen - Minäkin rakastan sinua Jeesus!