Elämä on arvokas

Uskon, että sellaiset asiat kuin abortit, lapsien vähyyden suosiminen perheissä sekä armokuolemat jotenkin työntävät elämää pois.  Monet kuitenkin ajattelevat, että ne päin vastoin tuovat elämään rikkautta, koska yksilö päättää asioista oman tahtonsa mukaan.

Murut ja maistiaiset

Minä olen nähnyt muutaman kerran ikään kuin näyssä kirkkauden lähestyvän. Viimeksi näin tien joka kaarsi oikealle ja sieltä lähestyi tavaton kirkkaus. Se oli tietysti häikäisevä. Kirkkaus jäi matkan päähän. En tiedä mitä se oli, mutta siitä ajattelin, että jos Jumalan Kirkkaus kaikessa voimassaan laskeutuisi ihmisen päälle, niin kuinka siinä mahtaisi käydä? Jumalan rakkaus on niin valtava. Jotenkin olen kokenut siitä muruja ja maistiaisia. Nämä varmasti pitävät yllä selittämätöntä Jeesus-janoa ja ikään kuin magneetti vetäisi koko ajan Sanan luo. Tämä on kyllä ihme, ja pitää yllä varmuutta siitä mitä on tulossa kun murujen ja maistiaisen koko kasvaa Taivaassa täydelliseksi.

Jeesus pelastaa

"Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla."
Ap.t.4:12

Sana-lehden todistuksia

http://www.sana.fi/ihmiset/todistajat/

Uskoontulo, syntien anteeksianto, Jumlan hallintavalta sekä Pyhä Henki

Uskoontulo
"Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän."
Ilm.3:20

Syntien anteeksianto
"Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä."
1.Joh.1:9

Jumalan hallintavalta
"-Kun nyt kerran olette siirtyneet kuolemasta elämään, antakaa itsenne Jumalalle ja ruumiinne jäsenet hänelle vanhurskauden aseiksi!"
Room.6:13

Pyhä Henki
"Jos kerran te pahat ihmiset osaatte antaa lapsillenne kaikenlaista hyvää, niin totta kai teidän Isänne paljon ennemmin antaa taivaasta Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä pyytävät."
Luuk.11:13

Jumala antaa synnit anteeksi

"Jos väitämme, ettemme ole syntisiä, me petämme itseämme eikä totuus ole meissä. Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä."
1.Joh.1:8-9