Itsemääräämisoikeus

Raamatussa sanotaan, että ennen vedenpaisumusta maa tuli täyteen väkivaltaa, pahuus oli suuri maan päällä (1.Moos.6-7). ”Niin Herra hävitti kaikki olennot, jotka maan päällä olivat, niin hyvin ihmiset kuin myös karjaeläimet, matelijat ja taivaan linnut; ne hävisivät maan päältä. Ainoastaan Nooa sekä ne, jotka olivat hänen kanssansa arkissa, jäivät henkiin.” (1.Moos.7:23)

Raamatussa kerrotaan myös Sodomasta (1.Moos.18-19) joka piehtaroi pahuudessa. ”Niin Herra sanoi: "Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat.” (1.Moos.18:20) Herra hävitti Sodoman ja Gomorran. ”Ja Herra antoi sataa Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta, Herran tyköä taivaasta, ja hävitti nämä kaupungit ynnä koko lakeuden sekä kaikki niiden kaupunkien asukkaat ja maan kasvullisuuden.” (1.Moos.19:24-25)

Tahdon sanoa, että tänä päivänä ihmiset samanlailla ovat piittaamattomia Jumalasta kuin Nooan ja Sodoman aikoina. Ihmisten silmille on tässä ajassamme tullut erilaisia siteitä, yksi niistä on itsemääräämisoikeus.

Itsemääräämisside silmillä ihmiset huutavat oikeutta ja tappavat ihmisten alkuja kohtuihin. Itsemääräämissokeudessa lapsien luonnonmukainen kehitys halutaan taivuttaa luonnottomaan syöttämällä valhetta sukupuolten moninaisuudesta ja oikeudesta vaihtaa sukupuolta lapsena. Kun sitten valheen nielaissut leikelty, hormonidumpattu nuori masentuu ja katuu valintaansa… missä ovat auttajat?

Jos tämä maailma jumalattomine ideologeineen on saanut lapsemme saalikseen, ja kun he sitten huomaavat kaiken olleen suurta petosta, silloin he tarvitsevat apua enemmän kuin koskaan. Jos olet yksi tämän maailman ideologien pettämistä, turvaa Jeesukseen. Jeesuksessa on iankaikkinen turva pimeässä maailmassa. Se sanotaan muuttumattomassa Jumalan Sanassa, Raamatussa,  johon tämän maailman valta ei ulotu.