Jumalan suuruudesta

Elävä, hengittävä Jumalan ihme eli ihminen, voi sanoa, ettei Jumalaa ole olemassa. Jumala voisi kaikkivoipana sulkea ihmisen suun tai tehdä ihmisen puhekyvyttömäksi. Jumala sallii ihmiselle vapauden tehdä valintoja. Ja kuitenkin kaikella on tarkoituksensa. Kaikki on jo Jumalan tiedossa. Meillä on todella suuri Jumala.

Rukouksen voima

"Jos joku teistä kärsii, hän rukoilkoon; jos joku on hyvillä mielin, hän laulakoon kiitosvirsiä.
Jos joku teistä on sairaana, kutsukoon hän luokseen seurakunnan vanhimmat. Nämä voidelkoot hänet öljyllä Herran nimessä ja rukoilkoot hänen puolestaan, ja rukous, joka uskossa lausutaan, parantaa sairaan. Herra nostaa hänet jalkeille, ja jos hän on tehnyt syntiä, hän saa sen anteeksi. Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, jotta parantuisitte. Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan.
Elia oli samanlainen ihminen kuin me. Hän rukoili hellittämättä, ettei sataisi, eikä maa saanut sadetta kolmeen ja puoleen vuoteen. Ja kun hän taas rukoili, taivas antoi sateen ja maa tuotti jälleen hedelmää."
Jaak.5:13-18

Ajatella

Ajatella, että Herran hyvyys kestää läpi elämän. Ajatella, että voimme luottaa Hänen armoonsa. Ajatella, että Jumala on kanssamme koko ajan joka hetki.  Ajatella, että Jumala rakastaa meitä juuri nyt ja aina.
Ajatella, että kaikkivaltias Jumala on isämme. Ajatella, että Pyhä Jumalan Henki on meissä. Ajatella, että saamme elää Hänen johdatuksessa. Ajatella, että olemme pelastettuja. Ajatella, että pääsemme taivaaseen, koska uskomme Häneen. Ajatella, että Kristuksessa meillä on voima ja turva. Ajatella kuinka Kristuksessa kohtaamme elämän vastoinkäymiset ja kuinka ne lopulta kääntyvät siunauksiksi. Ajatella kuinka mahtavaa on uskoa Jeesukseen.

Maailmassa piipahtamassa

Jeesukseen uskovassa on Jumalan Henki, Pyhä Henki. Kun tämän sisäistää, niin on se kumma jos maailmaa ei näe toisin silmin. Olemme täällä piipahtamassa. Tämän lyhyen ajan voimme levittää rakkautta ja elää armon varassa uskossa Jeesukseen vapaina kahleista.

Minkä valo paljastaa

Kuulin tällaisen sanonnan:
Minkä valo paljastaa, sen Jeesuksen veri puhdistaa.

Herralla on kaikki valta parantaa siipirikot

Pikkulintu lensi ikkunaa päin ja putosi maahan. Nostin linnun pihapöydälle. Herra virvoitti linnun ja se kohosi siivilleen ja lensi pois. Myöhemmin katsoin tv7:n herätys-ohjelmaa. Siellä sanottiin, että ihmiset ovat kuin ikkunaa päin lentäneitä pikkulintuja, siipirikkoja jotka Herra nostaa siivilleen.
Herralla on kaikki valta parantaa siipirikot.