"Born is the King" -musiikkivideo

Lunta tässä joululaulussa on yhtä paljon kuin Helsingissä nyt :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qf6OoAZbAQg#!

Herran Henki ajaa tekoihin

"Nainen synnytti pojan ja antoi hänelle nimen Simson. Poika kasvoi, ja Herra siunasi häntä. Herran henki alkoi ajaa häntä tekoihin hänen asuessaan Mahane-Danissa, Sorean ja Estaolin välillä."
Tuom.13:24-25

Herran Henki tosiaan ajaa tekoihin. Aivan kuin ihmistä konkreettisesti työnnettäisiin tai kuin Jeesuksessa olisi vahva magneetti joka vetää puoleensa. Sillä niin merkillistä on se voima, halu ja jano mikä ihmisessä syntyy Jeesuksen rakkauteen ja rakkaudessa. Kuin pakko, mutta ei kuitenkaan pakko. Voiko silloin enää epäillä Jumalan Hengen olemassa oloa?

Ei ole muuta pelastajaa kuin herra

"Minun todistajani, sanoo Herra, olette te - Israel, sinä jonka olen valinnut palvelijakseni - ja teidän tulee tuntea minut ja uskoa minuun, ymmärtää, kuka minä olen. Ennen minua ei ole jumalaa syntynyt eikä ollut eikä minun jälkeeni tullut eikä tule. Minä, minä yksin olen Herra, ei ole muuta pelastajaa kuin minä."
Jes.43:10-11

Joululahja

Suurin joululahja minkä ihminen voi saada on Jeesuksen vastaanottaminen sydämeen. Ihmiselle todeksi sydämeen tullut Jeesus on jotakin niin valtavaa, että sen kaikkinaista suuruutta ei ihminen kykene ymmärtämään. Kaikkeuden luoja antaa ihmiselle lahjan mikä ei katoa: Syntien anteeksianto, vapautus ja ikuinen elämä Jeesuksessa.

Täyttäköön tässä hetkessä Taivaan Isä sydämesi rauhalla, ilolla ja vapaudella. Olkoon tämä hetki uusi alku menestykselle ja siunatulle elämälle. Johdattakoon Herra sinua uskossa elämään tahtonsa mukaisesti nyt, huomenna ja aina. Olkoon Jumala oppaasi koko elämäsi ajan. Kiitos Jeesus, että uskossa Sinuun, saamme tässä ja nyt uuden mahdollisuuden vastaanottaa pelastus.
Kiitos ja kunnia kaikkeuden Luojalle, Jumalalle.

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."
Joh. 3:16

Tärkeysjärjestys

Minä uskon, että seuraava tärkeysjärjestys elämässä johtaa onnelliseen ja tasapainoiseen elämään. Sain listan erinomaisen alfakurssin aikana.

1. Jumala
2. Lähimmäiset
3. Seurakuntayhteys
4. Työ / opiskelu
5. Harrastukset, kuntoilu.

Kyse ei ole käytetyn ajan määrästä. Tuo seurakuntayhteys todellakin on tärkeä asia.

Herran siunaus

"Herra sanoi Moosekselle:
'Sano Aaronille ja hänen pojilleen: Kun siunaatte Israelin, lausukaa sille näin:

- Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua,
Herra kirkastakoon sinulle kasvonsa ja olkoon sinulle armollinen.
Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.

Kun he näin siunaavat Israelin minun nimeeni, minä annan sille siunaukseni.'"
4.Moos. 6:22-27