Älä pelkää - usko ainoastaan

"Niin tuli muuan synagoogan esimies, nimeltä Jairus, ja lankesi hänet nähdessään hänen jalkojensa juureen, pyysi häntä hartaasti ja sanoi: "Pieni tyttäreni on kuolemaisillaan; tule ja pane kätesi hänen päällensä, että hän tulisi terveeksi ja jäisi eloon"." (Mark.5:22-23)

Jairus heittäytyi Jeesuksen jalkojen juureen ja pyysi hartaasti. Hän uskoi, että Jeesus todella voisi auttaa häntä. Synagoogan esimiehen tytär oli huonona ja kuoli. Mutta Jeesus herätti hänet henkiin: "Ja hän tarttui lapsen käteen ja sanoi hänelle: "Talita kuum!" Se on käännettynä: Tyttö, minä sanon sinulle, nouse. Ja heti tyttö nousi ja käveli. Sillä hän oli kaksitoistavuotias. Ja he joutuivat suuren hämmästyksen valtaan." (Mark.5:41-42)

Tässäkin hetkessä me voimme heittäytyä Jeesuksen jalkojen juureen! Voimme vuodattaa Hänelle elämämme vaikeimmatkin asiat. Voimme uskoa täysin, että Jeesus antaa voimallisen ratkaisunsa joka ikiseen asiaan mitä anomme Hänen pyhän tahtonsa mukaisesti. Ja tätä mahdollisuutta on hyvä käyttää.

"- Älä pelkää, usko ainoastaan." (Mark.5:36)