Jumala pelastaa syntisiä

Uskoontulo todistaa Jumalan armosta. Minä esimerkkinä en etsinyt Jumalaa vaan Jumala pysäytti minut. Silloin on selvää että omien tekojeni osuus uskoontulossa oli 0 %, oma yrittämiseni tulla uskoon oli 0 % ja omat yritykseni miellyttää Jumalaa oli 0%. Olin menossa pahoille teille kun ennen lähtöä klikkasin tv:n auki. Kuulin evankeliumin, vastaanotin sen ja se oli siinä. Jumala on niin suuri. Hän pelastaa syntisiä.

Jumala koskettaa

On ihmeellistä kuinka eri puolilla maailmaa on ihmisiä joita Elävä Jumala on koskettanut. Se on todellakin Jumalan työtä ja kertoo kuinka Jumala tälläkin hetkellä tekee työtään seurakuntansa kautta.Ihmisiä pelastuu uskomalla Jeesuskeen Kristukseen. Tämä on niin valtava asia, että en lakkaa tätä ihmettelemästä. Kyse on ihmisen siirtymisestä pimeydestä valkeuteen, saatanan vallan alta Jumalan lapseuteen, kuolemasta elämään. Kyse on myös siitä, missä ihminen viettää iankaikkisuutensa. Ja tämä koskee kaikkia ihmisiä maapallolla. Ihan kaikkia! Tämä on tärkein asia kaikista asioista! Tämä pitäisi olla kaikissa tv-uutisissa, iltapäivälehdissä, jokaisen ohikulkijan huulilla: Jeesus, Pelastaja, Vapahtaja. Jeesus, totuus jolla on nimi. Jeesus, minun Jumalani!

"me kiitämme häntä sen toivon tähden, joka teille on talletettuna taivaissa ja josta jo ennen olette kuulleet sen evankeliumin totuuden sanassa, joka on tullut teidän tykönne, niinkuin se on myös kaikessa maailmassa, missä se kantaa hedelmää ja kasvaa, samoin kuin teidänkin keskuudessanne siitä päivästä alkaen, jona te kuulitte ja opitte tuntemaan Jumalan armon totuudessa," (Kol.1:5-6)