Ihmeellinen lepo

"Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos." (Joh.6:37)

Sinä, joka olet tullut Jeesuksen tykö, sinua ei heitetä ulos. Tässä Jeesus lupaa niin. Riittää, että olet tullut Hänen tykönsä, niin kuin ensimmäisenä pääsiäisenä riitti, että oli tullut siihen taloon jonka ovenpäällinen ja molemmat pihtipielet oli sivelty karitsan verellä (2.Moos.12:5-7,12-13,22-23)

"Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa." (Jes.55:1)

"Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon."(Matt.11:28)

Näinkö minä vain voin tulla ja levätä Hänessä? Eikä Taivaan Isä vaadi minulta mitään! Voin olla hyväksytty ja rakastettu, vaikka en ehdi sitä, enkä sitä, enkä sitä. Vaikka en täytä tämän maailman kriteereitä.

"Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä." (Joh. 6:39)

Taivaallinen lepo kaiken hässäkän keskellä on pala Taivasta maan päällä.

Herraa odottaessa

"Kuulkaa Herran sana, Jaakobin heimo ja kaikki Israelin heimon sukukunnat.Näin sanoo Herra: Mitä vääryyttä teidän isänne minusta löysivät, koska he erkanivat kauas minusta ja lähtivät seuraamaan turhia jumalia ja turhanpäiväisiksi tulivat." (Jer.2:4-5)

Tämä on hyvä kysymys myös meille, jotka tässä ristilipun maassa asumme ja elämme. Mitä väärää Herra on tehnyt, että monet ovat Hänet hyljänneet? Mitä pahaa kristillisissä arvoissa on, että niistä on luovuttu monessa paikassa?

"He eivät kysyneet: 'Missä on Herra, joka toi meidät pois Egyptin maasta, joka johdatti meitä erämaassa, arojen ja kuilujen maassa, kuivuuden ja synkeyden maassa, maassa, jossa ei kukaan kulje eikä yksikään ihminen asu?' Minä toin teidät hedelmätarhojen maahan syömään sen hedelmää ja hyvyyttä, mutta sinne tultuanne te saastutitte minun maani ja teitte minun perintöosani kauhistukseksi." (Jer.2:6-7)

Maamme on noussut sota-ajasta hyvinvointivaltioksi. Vielä on elossa niitä vanhuksia, jotka sireenin äänen kuullessaan muistavat rientäneensä pommisuojiin. Siitä ei ole niin kauaa aikaa kuin ehkä luulisi. Maatamme rakennettiin, työtä oli tekijöille ja monet kädet nousivat Jumalan puoleen. Sitten tapahtui jotakin: luopumus.

"Papit eivät kysyneet: 'Missä on Herra?' Lainkäyttäjät eivät minua tunteneet, ja paimenet luopuivat minusta; profeetat ennustivat Baalin nimessä ja seurasivat niitä, joista ei apua ole. Sentähden minä vielä käyn oikeutta teidän kanssanne, sanoo Herra, ja teidän lastenne lasten kanssa minä käyn oikeutta." (Jer.2:8-9)

Mutta kiitos kaikkivaltiaalle Jumalalle, vielä on meidänkin maassamme jäännös niitä Jumalan armoittamia "Jumalanhulluja" jotka julistavat ristiinnaulittua Kristusta, jotka eivät häpeä Jeesusta vaan ennemmin häpeävät tieteellisen pappiskoulun papereitaan. On edelleen heitä jotka tunnustavat Raamatun mukaisesti Herran Jeesuksen Kristuksen ainoaksi Pelastajaksi tässä universumissa ja Jeesuksen sovintoveren ainoaksi mahdollisuudeksi löytää iankaikkinen sovinto Jumalan kanssa.

Oletko sinä valmis kun Herra tulee takaisin? Käänny Jeesuksen Kristuksen puoleen. Usko Hänen ristintyönsä. Kerro Hänelle kaikki elämäsi kipupisteet. Pyydä, että Hän pelastaisi sinut. Uskon, että Hän on sen tekevä.