Jumalan Sana tekee tehtävänsä

"Sillä niinkuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän,
niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin." (Jes.55:10-11)

Tässä on Sana myös sinulle vapaaehtoinen joka käyt tai suunnittelet käymistä palvelukodeissa, sairaaloissa jne. pitämässä hengellisiä tilaisuuksia. Älä vie sirkushuveja äläkä ensisijassa aktiviteettejä vaan Jumalan Sanaa pisteeseen asti. Sirkushuvit antavat hyvän mielen ehkä kerran kaksi, mutta Jumalan Sanan jakamisessa on kyse iankaikkiset asiat. Jumalan Sanassa on myös lepo, koska tekijä on Jumala. Hallelujaa! Olen omin silmin saanut todeta kuinka Jumala sitten ohjaa palvelukonseptia niin, että paikalla on tarvittavat tekijät. Miten tahansa palvelumuoto sitten elää ja asettuu persoonalliseen uomaansa, keskiössä edelleen tulee olla Jumalan Sana, ja sen jakaminen - ei omin sanoin, ei jakeita karsien, ei pehmentäen tai muuttaen, vaan niinkuin se Raamatussa on. Siinä on siunaus.