Suuni julistaa sinun kunniaasi

"Jumala, luo minuun puhdas sydän
ja uudista minut, anna vahva henki.
Älä karkota minua kasvojesi edestä,
älä ota minulta pois pyhää henkeäsi."

PS.51:12-13

"Herra, avaa minun huuleni,
niin suuni julistaa sinun kunniaasi."

PS.51:17

Olen tässä. Olen valmis.

Kuinka vaikeaa on olla kuuliainen, olla korottamatta itseään tässä itsekkäässä maailmassa. Nimetön Abrahamin palvelija oli kuuliainen ja täytti isäntänsä tahdon. Hän haki pyynnöstä morsiamen isäntänsä pojalle 1000 km:n takaa. Ja morsian oli valmis.

Oletko sinä valmis? Olenko minä valmis? Voimmeko vain nousta uuteen aamuun ja alkaa elää 100 % Jeesukselle? Kyllä me voimme.

Herran hyvyys

"Herran hyvyyden tähden
minä ylistän itseäni onnelliseksi.
Maan hiljaiset kuulevat sen ja iloitsevat."

PS. 34:3

Tuhat vuotta on kuin yksi päivä

"Mutta älkää te, rakkaat ystävät, unohtako tätä: Herralle yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä. Ei Herra vitkastele täyttäessään lupaustaan, vaikka hän joidenkin mielestä on myöhässä. Päinvastoin: hän on kärsivällinen teitä kohtaan, koska ei halua kenenkään tuhoutuvan vaan tahtoo, että kaikki kääntyisivät."
2. Piet: 8-9

Usko on kuin siemen

Jumalanpalveluksen loputtua löysin kirkon edestä jalkakäytävältä tammenterhon, jonka pistin taskuun. Kotona laitoin tammenterhon purkkiin pöydälle.

Nyt kun katson tammen kasvamista purkissa, tulee todeksi ajatus että usko on kuin siemen. Menin kirkkoon, löysin uskon, ja nyt se kasvaa voimakkaasti. Keväällä vien tammen ulos ja se juurtuu lopullisesti pysyvään maahan.