Andreas vei Pietarin Jeesuksen luo

Pietarin veli Andreas toi Pietarin Jeesuksen luo.
"Toinen näistä, jotka kuulivat Johanneksen sanat ja lähtivät seuraamaan Jeesusta, oli Andreas, Simon Pietarin veli. Hän etsi ensiksi käsiinsä veljensä Simonin ja sanoi hänelle: 'Me olemme löytäneet Messiaan!' - se merkitsee: Voidellun. Andreas vei hänet Jeesuksen luo. Jeesus katsoi häneen ja sanoi: 'Sinä olet Simon, Johanneksen poika. Nimesi on oleva Keefas' - se merkitsee: Kallio.'"
Joh.1:40-42

Ja minkä Voiman Pietari saikaan:
"Ihmiset toivat sairaita kaduille ja panivat heidät vuoteille ja paareille, jotta Pietarin kulkiessa ohi edes hänen varjonsa koskettaisi jotakuta heistä. Myös Jerusalemin ympärillä olevista kaupungeista tuli ihmisiä suurin joukoin. He toivat mukanaan sairaita ja saastaisten henkien vaivaamia, ja kaikki nämä tulivat terveiksi."
Ap.t.5:15-16

Ehkä jotakin samankaltaista voi tapahtua kun viemme jonkun Jeesuksen luo.

Maapallopatsas Saarijärven Mahlussa

Minua koskettaa tässä se, että Matti Rutanen rakensi patsasta näkynsä mukaan Jumalan kunniaksi puutetta kärsien. Olen käynyt tuolla patsaalla. Kyllä se on kaikessa karuudessaan jotenkin koskettava.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mahlun_Maapallopatsas
http://www.saarijarvi.fi/fi/palvelut/museo/taiteilijat/matti_rutanen/?id=3016

Rukouksen välitön vaikutus

Ajoin moottoritiellä autolla ja rukoilin, että Pyhä Henki koskettaisi. Välittömästi näin auton hätävilkut päällä pysähtyneenä. Ja jotenkin vain pysähdyin. En pähkäillyt, vaan ikään kuin näin itseni pysäyttävän. Pikkujuttuko? Olen ajanut autolla 23 vuotta. Pysähdyin ensimmäisen kerran.

Pari piristävää Youtube-musiikkivideota

God Girl:
http://www.youtube.com/watch?v=ftgPJyG5_L4&feature=related

Into Jesus:
http://www.youtube.com/watch?v=OKNwq5L4qqI&feature=related

Hyökkäykset

Eikö pahan hyökkäykset ole hyökkäyksiä meissä olevaa Kristusta vasten? Ja sehän kamppailu on jo käyty!

Millaiseen maahan Sana on kylvetty?

Minä mietin, millaiseen maahan Sana minussa on kylvetty. Minä toivon, että maa on hyvää, mutta pelkään, että ohdakkeitakin sieltä löytyy:

"Kylvömies kylvää sanan. Tien oheen kylvetty siemen tarkoittaa ihmisiä, jotka kuulevat sanan mutta joilta Saatana, heti kun se on heihin kylvetty, tulee ottamaan sen pois. Kylvö kallioiseen paikkaan taas kuvaa niitä, jotka sanan kuullessaan heti ottavat sen iloiten vastaan mutta jotka kestävät vain hetken, koska heiltä puuttuvat juuret. Kun tulee ahdinko tai vaino sanan tähden, he luopuvat kohta. Sitten on siemen, joka kylvettiin ohdakkeiden sekaan. Se tarkoittaa niitä, jotka kuulevat sanan mutta joissa sana ei tuota satoa, koska tämän maailman huolet ja rikkauden petolliset houkutukset ja muut mielihalut saavat heissä sijan ja tukahduttavat sanan.Mutta kylvö hyvään maahan kuvaa ihmisiä, jotka kuulevat sanan ja ottavat sen vastaan. He tuottavat satoa, kolmekymmentä, kuusikymmentä tai sata jyvää."
Mark.4:14-20

Kiireellä onnettomaan

Kauheaa jos ihmisillä on kiire johonkin missä he eivät ole onnellisia.

Ei jäädä menneeseen

Paavali kertoo:
"En tarkoita, että olisin jo saavuttanut päämääräni tai jo tullut täydelliseksi. Mutta pyrin kaikin voimin saavuttamaan sen, kun kerran Kristus Jeesus on ottanut minut omakseen. Veljet, en katso vielä päässeeni siihen asti. Vain tämän voin sanoa: jättäen mielestäni sen, mikä on takanapäin, ponnistelen sitä kohti, mikä on edessä. Juoksen kohti maalia saavuttaakseni voittajan palkinnon, pääsyn taivaaseen. Sinne Jumala kutsuu Kristuksen Jeesuksen omat."
Fil.3:12-14

Kirkko metsässä

Jumalan koko täyteys valtaa teidät

Apostoli Paavali kertoo:
"Tämän vuoksi minä polvistun Isän eteen, hänen, jonka asemaa jokainen isän ja lapsen suhde taivaassa ja maan päällä kuvastaa. Rukoilen, että hän sanomattomassa kirkkaudessaan hengellään vahvistaisi ja voimistaisi teidän sisäistä olemustanne. Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja. Silloin te kykenette yhdessä kaikkien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys valtaa teidät. Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen."
Ef.3:14-21