Rukous kantaa

En voi kylliksi kiittää Jumalaa uskovista isoisistä ja isoäideistä jotka vanhoilla päivillään rukouksilla ovat kantaneet ja kantavat vuosikymmenestä toiseen läheisiään ja koko maatamme.Toivottavasti jatkossakin rukoilevia isovanhempia riittää.

Olen monesti kuullut jonkun kertovat isoäidistä joka esimerkiksi on laulanut Raamattua lapsenlapselleen tai joka on kertonut Jeesuksesta kun omat vanhemmat ovat maailman pyörteissä. Kiitos Herralle, vanhemmista huolimatta lapsi voi täydellisesti pelastua. Jumalan varjelus enkelivartioineen on ihmeellinen.

"Olkaa toivossa iloiset, ahdistuksessa kärsivälliset, rukouksessa kestävät." (room.12:12, ks. luuk.18:1)

Yksi totuus

Luen Raamattua, Jumalan elävää ja pyhää Sanaa ja voin lähestyä kaikkia vieraiden uskontojen harrastajia Kristuksen  evankeliumilla. Jumala on tehnyt minussa ihmeen ja sitä ei voi kukaan kiistää. Kristus voi tehdä ihmeen kaikissa muissakin. Kun silmät aukeavat, huulilla on vain yksi nimi: Jeesus. Yksi nimi ylitse muiden.

(PyhäRaamattu(1933/1938)) Ap. t. 4:12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

Tämä ei ole mielipideasia vaan Jumalan oma Sana. Raivostuttaako sinua että on vain yksi tie Jumalan luo, Jeesus? Tuntuuko se epäoikeudenmukaiselta?  Eikö se ole päin vastoin valtava riemu ja ilo ja selkeys että on selvä, yksinkertainen ja kaikille tasa-arvoinen tie. Kaikki ovat samalla viivalla. Jokainen joka uskoo Jeesukseen Kristukseen, pelastuu. Halleluja!