Kuoleman porteista Siionin porteille

Ollaan hetki Jumalan Sanan äärellä. Se on tervettä tässä sairaassa maailmassa. Olen lukenut psalmia yhdeksän, tässä siitä muutama huomio.

Jumala on ihmeitä tekevä Jumala. Hän tekee ihmeitä sinunkin elämässäsi. Tiedätkö, Jumala todella rakastaa sinua. Hän välittää sinusta miltä sinusta tuntuu ja miten sinä voit. Hän ei ole etäinen Jumala, vaan läheinen. Jumalan valtasuuruuden alla ja Hänen suojeluksessaan voimme riemuita, ilolla veisata Hänen nimensä kiitosta. Kun meille elämässä tulee vastoinkäymisiä, niin meillä on puolustaja. Jumala puolustaa uskovaa ja lisäksi ajaa hänen asiaansa. Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? (Room.8:33). "Niin Herra on sorretun linna, linna ahdingon aikoina. Ja sinuun turvaavat ne, jotka sinun nimesi tuntevat; sillä sinä et hylkää niitä, jotka sinua etsivät, Herra." (Ps.9:10-11). Pietarilaiskirje puhuu Kristuksen tuntemisesta: "Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta." (2.Piet.1:2).

Jumalan ihmeellisyys tulee ilmi etenkin silloin kun Jumala nostaa ihmisen kuoleman porteista Siionin porteille (Ps.9:13). Se jos mikä saa uskovan ylistämään ja veisaamaan. Köyhää ei unohdeta, kurjan toivo ei ole turha. Jos sinulla on ollut rankka aika elämässäsi, voit yhtyä Daavidin rukoukseen Psalmissa:

"Armahda minua, Herra, katso, kuinka minun vihamieheni minua vaivaavat, sinä, joka nostat minut kuoleman porteista, että minä julistaisin kaikki sinun ylistettävät tekosi, tytär Siionin porteissa, riemuitsisin sinun avustasi." (Ps.9:14-15) Ja tiedätkö, tämä apu on pelastus.