Herra nostaa alas painetun

”Herra avaa sokeain silmät, Herra nostaa alaspainetut, Herra rakastaa vanhurskaita.” (Ps.146:8)

Raamatussa sanotaan, että Jumala nostaa alas painetun. Jos Jeesukseen uskova esimerkiksi hengessä kokee hätää, voimattomuutta, lannistuneisuutta tai että on kuin maan rakoon poljettu, niin Jumala nostaa sieltä ylös.

Tiedätkö, Jeesukseen uskova voi todellakin kokea monenlaista hätää.

Milloin Herra nostaa alaspainetun ylös? Kuinka kauan täytyy itkeä hiljaisia kyyneleitä ja tuntea voimattomuutta kuin maan matonen?

Kun Raamattu sanoo, että Herra nostaa alas painetun, on se varma asia. Niin alhaalla ei voi olla, etteikö Jumala sieltä nostaisi. Hän nostaa loasta ja liejusta. Se on varma!

”Ja hän nosti minut ylös turmion kuopasta, lokaisesta liejusta, ja asetti minun jalkani kalliolle, hän vahvisti minun askeleeni.” (Ps. 40:2)

Mutta milloin se tapahtuu?

”Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla.” (Ps.84:6)

Jumala nostaa alas painetun, kun on oikea aika. Jumala yksin sen tietää. Uskovan toivo on siinä varmuudessa, että se tapahtuu! Ehkä se tapahtuu tänään, nyt kun kasvot kääntyvät kohti Taivasta, kohti oikeaa kotiamme. Jeesuksen nimessä.