He panevat kätensä sairaiden päälle...

Oletko laittanut käden sairaan päälle ja uskossa Jeesukseen parantanut sairaan? Jos et ole, niin aivan hyvin niin voi tehdä. Lopputulos voi olla se, että sairas paranee. Jos ei parane, niin tilannehan on vain sama kuin se oli aikaisemmin.

"Viimein Jeesus ilmestyi myös yhdelletoista opetuslapselleen heidän ollessaan aterialla. Hän moitti heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät olleet uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet kuolleista nousseena. Hän sanoi heille: 'Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä. He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat.'"
Mark. 16:14-18

1 kommentti:

  1. Paljon on meille luvattu uskon tiellä ja armon henki on oppaanamme ja voimana ja neovon antaja ja ihmeitten tekijä Jeesuksen nimessä ja hänen haavoijansa kautta me ollemme paratut ja saamme parantaa sairaita ja julistaa syntejä anteeksi Jeesuksen nimessä,kiitos ja siunausta,keijo södertälje

    VastaaPoista