Saamme nähdä Hänet sellaisena kuin Hän on

"Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta - ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille - minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa." (1.Joh.1:1-3)

Johannes näki Jeesuksen hyvin läheltä, niin läheltä, että hän todennäköisesti kuuli Jeesuksen sydämen äänen. Hän näki Jeesuksen ennen ylösnousemusta, ja sen jälkeen. Kun hän oli vangittuna Patmoksen saarella (Ilm.1:9), myös silloin hän näki Herran (Ilm.1:10-18)

Vielä vähän aikaa, ja sinäkin uskossa Jeesukseen, saat nähdä Herran sellaisena kuin Hän on. Millaiselta Hän näyttää? En minä tiedä. Mutta pian saamme sen tietää.

"Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on." (1.Joh.3:2)

ks. myös 1.Kor.15:1-9, Matt.17:1-2,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti