Yhdessä

"Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne. Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut." (2.Kor.5:16-17)

Minusta on erinomainen asia että eri seurakunnat tekevät yhdessä työtä Jeesuksen nimessä. Tarkoitan tässä kristillisiä seurakuntia jotka tunnustavat Jeesuksen Jumalaksi.

Yhteistyötä eri seurakuntien veljien ja siskojen kanssa Jeesuksen nimessä ei tule nähdä mörkönä eikä ensiaskeleena kohti lopunajan uskontojen sulatusuunia. Painotan tässä edelleen sanoja "Jeesuksen nimessä".

Jos me pysymme kristinuskon ydinasiassa, ristiinnaulitussa ja ylösnouseessa Kristuksessa, ja meillä on palava mieli kertoa sovituksen Ilosanomaa ulkopuolisille, niin emmekö tätä työtä voisi tehdä yhdessä eri seurakuntien sisarusten ja veljien kanssa? Seurakunta jolla ei ole ulospäin suuntautuvaa toimintaa, on vaarassa ajautua siihen, että uskovat julistavat evankeliumia toisilleen seinien sisällä - ja ketä se silloin hyödyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti